Winnings Booster och Lightning Saturday på Thrills

Gonzo’s Quest är en klassisk videoslot från ledande NetEnt som är så populär att den ofta jämförs mot andra nya videoslots. Den här veckan erbjuder Thrills en generös winnings booster på Gonzo’s Quest. Som om det inte vore nog kommer Thrills dessutom aktivera sin schyssta Lightning Multiplier under hela lördagen.

Gonzo’s Quest Winnings Booster

Upploppet i Thrills Grand Prix närmar sig. Mellan den 17:e och 20:e augusti har du därför möjlighet att ta del av en 10% bonus boost på eventuella vinster i Gonzo’s Quest. Erbjudandet är tillgängligt för medlemmar som tagit del av informationen via Thrills nyhetsbrev och det är generella bonusvillkor som gäller.

Lightning Saturday

Under hela lördagen – det vill säga 19:e augusti – kommer Thrills Lightning Multiplier vara aktiv. Den hjälper dig att avancera dubbelt så snabbt i Bonus-O-Meter-racet där du ska låsa upp troféer genom att aktivera bonusrundor i spel som Thrills valt. Lightning Saturday är tillgänglig i alla enheter – dator, mobil eller surfplatta.

Bli medlem

För att ta del av både Gonzo’s Quest Winnings Booster och Lightning Saturday måste du vara medlem. Det kostar inte en krona och som blivande medlem får du ett proppfyllt välkomstpaket som innehåller 15 000 kronor bonus och 20 super spins på Starburst. Schysst, eller hur?

Du får 200% bonus upp till 1 000 kronor på din första insättning. På din andra och tredje insättning får du 50% upp till 6 000 kronor på respektive insättning. Och på din fjärde insättning får du 100% upp till 2 000 kronor. Det blir totalt 15 000 kronor bonus. Den lägsta insättning som accepteras är 200 kronor.

Omsättningskrav för insättning och bonus:

  • Första insättningen + bonus 30 gånger
  • Andra och tredje insättningen + bonus 15 gånger
  • Fjärde insättningen + bonus 25 gånger

Eventuella vinster som Super Spins genererar måste omsättas 20 gånger.

Bonus-O-Meter

På Thrills blir du belönad när du spelar. Och desto mer du spelar desto mer belönad kommer du bli. Thrills har en spännande Bonus-O-Meter som vägleder dig genom spännande utmaningar. Den visar bland annat om boosters, när blixtsnabbt-läge och skatter har aktiverats.

Freebie Valvet

Förutom en Bonus-O-Meter har Thrills även ett freebie-valv som du kommer fylla med dina intjänade freebies. Bäst av allt är att eventuella vinster som freebies genererar alltid är utan omsättningskrav. Det finns många sätt att tjäna freebies, bland annat genom kampanjer eller Bonus-O-Meter.

Lojalitetsklubb

Om du gillar Thrills lika mycket som vi så bör du bli medlem och ta del av Thrills lojalitetsklubb.

Som medlem i lojalitetsklubben får du:

  • Avgiftsfria insättningar
  • Bonusar med lägre omsättningskrav
  • En egen kontaktperson
  • Tillgång till exklusiva kampanjer
  • Inbjudan till VIP-evenemang
  • Prioriterade uttag

Enda sättet att bli medlem i Thrills lojalitetsklubb är att vara en aktiv medlem. När du varit medlem en tid och dessutom varit aktiv, ja då kommer Thrills skicka en inbjudan per epost till dig. Det är förstås frivilligt att gå med i Thrills lojalitetsklubb men det finns inga nackdelar med att vara VIP-medlem.

Thrills-Casino

2017-08-16