Vinn en Tesla Model S

Nu har du chansen att vinna en Tesla Model S. Samla lotter till utlottningen genom att sätta in och spela på iGame.com. Läs mer om tävlingen nedan!

Tesla-Model-S

Drömmer du om att ratta en Tesla Model S?

Gör så här för att vara med och tävla om en ny Tesla Model S:

  1. Öppna ett konto på iGame
  2. Gör en insättning för att få en lott till dragningen.
  3. För varje insättning ökar du dina chanser att vinna med ännu en lott.

Kampanj-information

Desto fler lotter du har desto större är chansen att vinna! Det finns ingen övre gräns för hur många lotter du får samla på dig under kampanjperioden.

Kampanjperioden sträcker sig från 8:e augusti 2017 till 31:a januari 2018. Du får e-postmeddelande med ditt lottsaldo varje tisdag under kampanjperioden.

Kampanjregler och villkor:

Den lägsta insättning som accepteras är 100 kronor. Under kampanjperioden får du en lott per 100 insatta kronor. Det ger tio lotter på varje 1 000 insatta kronor.

Förstapris i tävlingen är en Tesla Model S 75 kWh (2017). Datum för leverans och färg är ännu okänt men kommer senare.

Vinnare kontaktas personligen.

Observera att du måste bli medlem innan 31:a januari 2018 för att vara med i tävlingen för det är nämligen då dragningen börjar.

Välkomstbonus

För att vara med i tävlingen om en Tesla Model S måste du öppna konto på iGame. Redan vid registrering får du 450 free spins fördelat på 30 dagar.

Det innebär att du får 15 free spins om dagen i 30 dagar från och med att du har verifierat ditt konto. Spins måste utnyttjas mellan klockan 06.00 och 23.59.

Mer om iGame

iGame är ett modernt spelbolag med stort spelutbud. Här kan du spela slots, live casino, bordsspel, video poker och mycket mer.

En samarbetspartner är NetEnt. Därför hittar du populära spelautomater som Gonzo’s Quest, Jack and the Beanstalk och Mega Fortune på igame.com.

iGame Rewards:

Som medlem på iGame får du tillgång till marknadens bästa lojalitetsprogram. Desto mer du spelar desto bättre belöningar. Precis som det ska vara!

iGame Rewards är ett enkelt lojalitetsprogram. Du samlar poäng när du spelar och när delmålet har nåtts belönas du med gratis spins. Enkelt, eller hur?

100 poäng ger dig 5 kronor i bonuspengar.

Tesla Model S

Elon Musk och Tesla lovar hög prestanda och säkerhet i Tesla Model S. En av många fördelar med Tesla Model S är att den har autopilotfunktion.

Den största fördelen är att Tesla Model S är en elbil. Jämfört med bensin- och dieselbilar är elbilar skonsamma mot miljön. Tesla Model S är inget undantag.

Bilspecifikationer:

Priset för en Tesla Model S är cirka 900 000 kronor. Det är sålunda en dyr bil som nu kan bli din. Bli medlem på iGame idag och var med i utlottningen!

Priset

2017-08-14