Tävlingar när Mr Green firar 10 år

Häng med till Mr Green’s tropiska party-ö där det bjuds på paraplydrinkar, free spins, bonusar, kontantpriser och mycket mer. De firar som sagt 10 år och först ut är två kampanjer som kallas för Cash-cocktailen och Free Spins-fiesta och de vill du inte missa. Så här gör du för att vara med:

Den klassiska Cash-cocktailen

Här gäller det att samla lotter genom att spela Mr Greens utvalda casinospel och ju fler lotter du samlar på dig desto större chans har du att vinna. Du kan följa ställningen i Mr Greens veckovisa topplista och 50 lyckliga vinnare kommer få dela på en pott med 250 000 kronor. Själva vinstdragningen kommer ske på ett av Mr Greens blackjackbord.

Kampanjen gäller fram till den 24 juli

Free Spins-fiesta

Gör en beställning i Mr Greens free spins-bar och få gratissnurr i exklusiva spelet Lucky Mr Green. Du får 2 gratissnurr för varje tiokrona som du sätter in och spelar för. Om du sätter in 100 kronor så får du med andra ord 10 gratissnurr.

Kampanjen gäller fram till den 3 juli

Välkomstbonus hos Mr Green

Just nu får du 100% upp till 1000 kronor och en drös med free spins när du öppnar ett konto och gör din första insättning på Mr Green. Ett riktigt generöst erbjudande!

2018-07-03