Svensk storvinnare hos Mr Green

Hon vann 20 000 000 hos Mr GreenFredagen den 6 november visade sig vara en lyckodag när nästan 20 000 000 kr vanns på IGT MegaJackpots spelautomat Siberian Storm hos Mr Green. Tro det eller ej, men när den lyckliga spelaren vann jackpotten hade hon ingen aning om hur mycket hon hade vunnit. Det förstod hon först när Mr Greens VD, i sällskap med Mr Green själv, besökte den lyckliga vinnaren i en liten stad norr om Stockholm. “Det tog ett tag för mig att förstå att det var på riktigt. När jag vann jackpotten stod det inget belopp så det var först när Mr Green ringde mig som jag började förstå exakt hur mycket pengar jag verkligen hade vunnit.”

Drömmer vi inte alla om vad vi skulle göra eller köpa först om vi skulle vinna en livsändrande jackpott? “Jag har alltid drömt om att köpa ett eget hus och nu kan jag göra det. Vi ska faktiskt åka på semester till Kanarieöarna om ett par veckor, men jag tror att nästa resa blir någonstans mer exotiskt, en riktig paradisö någonstans, kanske Maldiverna. Jag kommer antagligen unna mig en ny bil också, en fin ny bil. Jag kommer inte sluta jobba, men nu kan jag välja ett jobb som jag verkligen tycker om, inte bara för att det betalar räkningarna. Det kommer göra en storskillnad i mitt liv, helt klart.”

Mr Greens VD, Bo Wänghammar, sa efter att ha träffat vinnaren: “Det var riktigt spännande att träffa vår vinnare och få gratulera henne personligen. Vi förstår att det kan kännas överväldigande och ibland svårt att tro när en spelare vinner en så livsändrande summa pengar. Det är viktigt för oss med ett personligt möte och förklara hur processen går till och stötta vinnaren så att den kan känna sig trygg. På så sätt kan våra vinnare lägga eventuell osäkerhet åt sidan och verkligen njuta av upplevelsen med vetskapen att deras vinst verkligen är på riktigt.”

Här är några andra jackpottar som väntar på att vinnas hos Mr Green:

Mega Fortune – 72 474 914 kr

Innehar Guinness världsrekord för största jackpottvinst online, som gör att även du kan uppleva champagne och extravagans med en lyxig livsstil redan innan du vunnit jackpotten. Mega Fortune är packad med dekadenta symboler i form av Rolex-klockor, lyxjakter, limousiner och strandliv.

Mega Fortunes Mega Jackpot har ökat snabbt de senaste månaderna och i skrivande stund är jackpotten uppe i otroliga 67 760 225 kr och ökar.

Hur kan jag vinna jackpotten i Mega Fortune?

Förutsättningarna för att vinna jackpotten är är enkla; ta dig till bonushjul-funktionen, liknande Lyckohjulet, och stanna hjulet 3 gånger på rätt ställen för att vinna antingen en garanterad vinstsumma eller någon ad de 3 jackpottarna, där den sista är Mega Jackpot som gör dig till miljonär.

Hall of Gods – 64 448 579 kr

Precis som Mega Fortune är Hall of Gods en spelautomat med jackpott som har skapat miljonärer i flera års tid nu. Följare av tv-serien Vikings och fans av Marvels superhjältefilmer kommer omedelbart känna igen de fornnordiska symbolerna som finns i spelet.

Vandra, eller rättare sagt snurra, genom Hall of Gods och du kommer upptäcka 3 Jackpot-summor som går att vinna. Mini-Jackpotten vars belopp sträcker sig mellan 1 000 kr och 15 000 kr. Midi-Jackpotten erbjuder en ordentlig jackpott på 1 000 000 kr och mer. Den mäktiga Mega-Jackpotten befinner sig för närvarande på gudomliga 61 000 000 kr och ökar stadigt..

Hur kan jag vinna jackpotten i Hall of Gods?

När du släpper lös Thors hammare, förflyttas du till en plats där det finns 15 sköldar. Krossa sköldarna för att hitta antingen garanterade vinstsummor eller jackpott-symboler. När spelaren får tre likadana summor eller jackpottar delas vinsten ut.

2015-11-20