Sunday Funday hos Vera & John

Favorit i repris – Succén Sunday Funday fortsätter hos Vera & John, där du kan avnjuta extra insättningsbonusar varje veckoslut. Hämta lite extra bonuspengar genom att välja rätt dag för din nästa insättning!

Vera & John lanserade begreppet Sunday Funday i januari 2018, och det var förmodligen tänkt att vara en engångsföreteelse, precis som alla andra engångskampanjer V&J lanserar. Men i april var erbjudandet tillbaka, denna gången för att stanna, åtminstone tills vidare.

Vad är då Sunday Funday?

Här finns det bonuspengar att roffa åt sig, om du är lite smart. Varje söndag under hela augusti får du 25% bonus på upp till 500 kronor om du gör en insättning. En insättning på 2 000 kr ger dig 500 kr i bonus, men du behöver bara sätta in 100 kr för att få bonuspengar. Hur mycket du sätter in däremellan är helt upp till dig själv.

Kampanjen pågår augusti ut, alltså följande datum: 5:e, 12:e, 19:e och 26:e augusti. Du som hängt med från början kan alltså räkna hem 2 000 kr extra i bonusar om du utnyttjar kampanjen fullt ut.

HÄMTA BONUS NU

Är jag kvalificerad för bonusen?

Det finns inga speciella krav egentligen, men du ska ha gjort minst tre insättningar på Vera & John förut, så i grund och botten är Sunday Funday en liten belöning till trogna kunder. Och har du bara spelat et tag på Vera & John, så har du förmodligen redan passerat det lilla grundkravet redan.

Kampanjen i korthet:

  • Minsta insättning: 100 kr
  • Erbjudandet går att utnyttja en gång per vecka
  • Max bonus per vecka är 500 kr
  • Bonusen ska omsättas 40 gånger innan uttag kan ske

Tänk på: när ska spela igenom omsättningskravet är maximalt tillåten satsning 62 kr per spin på slots. För bordsspelen är motsvarande maxbelopp 250 kronor.

Så ge dig av till Vera & John!  Och vi skickar med dig en läxa: ta reda på om Vera & John talar sanning, när de säger att de är det bästa som hänt Sverige sen färgteven?

2018-08-17