Skattjakt med 150 000 i potten hos Vera&John

Vera&John skattjaktHäng på, X på kartan visar vart du ska. Du kommer upptäcka att det finns massvis av gömda skatter i casinovärlden, gänget hos Vera&John snubblade nyligen över något väldigt spännande. Begravt under stock och sten fann man en skatt värd så mycket som 150 000 kr och nu till det roliga. Vera&John har bestämt att man ska dela med sig av detta fynd till dig. Kampanjen pågår till och med den 29/4 2016.

En skattkista fylld med godsaker väntar, det kommer delas ut hejvilt till alla spelare hos Vera&John. Skattjakten innehåller tre olika händelser som tar plats i några av favoritspelen, håll ögonen öppna och spana in Vera&Johns nyhetssida. Snart sätter detta äventyr igång på en skärm nära dig!

Från och med den 4e april proppar man din kalender full med spektakulära händelser som kontantturneringar, kontantutdelningar och sprillans nya spel. Det här vill du definitivt inte missa, Vera&John har 150 000 kr att dela ut och man letar efter orädda äventyrare som vill ha sin del av kakan. Självklart kommer man att visa dig hur du ska göra för att ta del av denna skattjakt.

2016-04-07