Ny miljonär hos Dunder!

Det som vi alla drömt om många gånger och trodde var helt omöjligt förverkligades hos Dunder under påskhelgen. En lyckosam spelare från Finland tog ett par snurr i spelautomaten Hall of Gods som är ett av få spel från Netent som har en stor progressiv jackpot och fick in symbolerna för att kamma hem hela €101,560.

Jari som spelaren heter säger själv att det är helt otroligt och att han som mest vunnit ett par hundra euro tidigare. Han fick frågan om vad han kommer göra för att fira vinsten och svarade att han ska unna sig en motorcykel och göra vardagen lite bekvämare.

Det är alltid roligt att höra om dessa solskenshistorier och att de faktiskt händer lite då och då. Vi ger Jari våra största gratulationer och hoppas att en av våra besökare blir nästa storvinnare!

BLI NÄSTA STORVINNARE

Dunder

Att spela på Dunder fungerar smidigt, deras kundservice svarar snabbt och utförligt, både uttag/insättningar går snabbt och är säkert. De kanske inte ser ut att vara något utöver det vanliga vid första anblick men de gör allt som andra casinon gör fast bättre helt enkelt.

Välkomstbonus för nya spelare:

  • Du får 20 free spins direkt och insättningsbonus på dina 4 första insättningar på upp till 6000 kr (+180 free spins).
BLI MEDLEM
2018-04-09