Kontantutdelning hos Vera&John

Andra omgången i Vera&Johns Skattjakt sätter nu igång, det är dags för en fenomenal kontantutdelning. Det finns 40 000 kr som ska delas ut under de kommande dagarna och man söker flera lyckosamma vinnare. Du kan bli en av dem. Med start idag 12 april och fram till den 16 april kommer det totalt delas ut 8 000 kr, denna summa delas mellan några få lyckosamma spelare. Låter det som något för dig? Oroa dig inte, det är lätt som en plätt att delta.

SkattjaktNy omgång i Vera&Johns´s skattjakt, spela här!

Varje dag under Vera&Johns kontantutdelning delar man ut vinster till slumpmässigt valda spelare som använt dagens slot. Allt du behöver göra för chansen att vinna en bunt med kontanter är att spela på rätt slot på rätt dag… Superlätt! För att göra det ännu lättare så kommer här en lista på dagens slot för kommande dagar:

Tisdag 12e: Thunderstruck
Onsdag 13e: Dragon Dance
Torsdag 14e: Untamed Giant Panda
Fredag 15e: Thunderstruck II
Lördag 16e: So Much Candy

Ta ett snurr eller fler med dessa favoritspel på rätt dag och du är ett steg närmare att kamma hem en smaskig kontantvinst. Endast spel med riktiga pengar räknas, sätt igång och snurra. Alla har chans att ta del av dessa fantastiska kontantutdelnings vinster och vi ser verkligen fram emot att belöna fler glada spelare.

2016-04-12