Jumanji är tillbaka

Alla minns väl Jumanji från början av 90-talet med Robin Williams i en av huvudrollerna. De dammar av ett gammalt brädspel och börjar spela utan att veta att allt som händer i brädspelet också händer i verkligheten. Ringer det en klocka kanske?

NetEnt har skrivit ett avtal med Sony Pictures för att få göra en spelautomat av Jumanji som de re-bootade tidigare i år. Värt att nämna är att spelet baseras på den äldre versionen och inte den nya.

Det är inte första gången NetEnt tar sig an ett större tema när de utvecklar sina spelautomater. Vi har tidigare fått se spel som Planet of the Apes, Guns N Roses & Mötörhead som alla varit tydliga fempoängare och tydliga teman.

Än så länge går det inte att säga så mycket om Jumanji eftersom det knappt finns någon information därute men vi har hittat en sparsam trailer för spelet och håller er uppdaterade så fort det dimper ner något nytt.

Glöm inte att vi har spelbara demos från diverse spelutvecklare från sajten som man kan spela gratis för att testa dem ordentligt.

2018-06-18