Förhandstitt på NetEnts nya spelautomat Emoji Planet

Emojis har förmedlat känslor och fungerat som symboler sedan 1999 men det var inte förrän 2010 de slog igenom på allvar. NetEnt – den världsledande spelutvecklaren bakom succéer som Gonzo’s Quest och Mega Fortune – har tagit sig an uppdraget att skapa en spelmaskin till emoji-fenomenets stora ära. Spelautomaten har fått namnet Emoji Planet och lanseras 23 augusti 2017.

The Emoji Movie

Två veckor innan Emoji Planet lanseras har The Emoji Movie premiär. Det är förstås ingen slump. NetEnt är duktiga på att erbjuda sina fans aktuella och spännande titlar. Ett annat exempel är lanseringen av slotten Guns N’ Roses, bara månader innan Guns N’ Roses återförenades i början på 2016. Frågan är om Emoji Planet blir en lika stor succé som NetEnt tidigare spel.

Cluster Pays

Gillar du Aloha! Cluster Pays kommer du säkert gilla Emoji Planet. NetEnt har nämligen gjort den spännande Cluster Pays-funktionen till en central del i nya Emoji Planet. Är du inte bekant med hur Cluster Pays fungerar behöver du inte oroa dig – spelautomaten har precis som många andra automater sex rader och fem hjul. Mycket mer än så vet vi inte om Emoji Planet för tillfället.

Spännande features

Det finns fortfarande ingen officiell information från NetEnt om Emoji Planet och informationen är därför tvetydig. Vi har letat med ljus och lykta efter info och fann att spelautomaten har flera intressanta features. Bilder på automaten visar fem mätare till höger på spelskärmen – var och en av dessa har unika features som triggas så fort du samlat på dig tolv av respektive symbol.

emoji-planet-reel

Exempel på features i Emoji Planet:

  • Bomb Feature
  • Pizza Feature
  • Kiss Mark Feature
  • Rocket Feature
  • Two Hearts Feature

Spela Emoji Planet

Hos Mr Green kan du spela Emoji Planet från och med 3 augusti. Hos övriga operatörer är det 23 augusti som gäller. Du hittar Emoji Planet hos alla spelbolag som samarbetar med NetEnt och det är nästan alla. NetEnt är världsledande och levererar spelautomater med den allra senaste tekniken som tilltalar en stor målgrupp spelare.

Freespins på Emoji Planet

Det bästa du kan göra i väntan på lanseringen är att bli medlem hos samtliga operatörer som samarbetar med NetEnt. För varje operatör du blir medlem hos får du en välkomstbonus. Bli inte förvånad om den innehåller freespins på Emoji Planet, framförallt om du blir medlem under augusti. I samband med lanseringen kommer många operatörer även uppdatera sina kampanjsidor med generösa erbjudanden anpassade för Emoji Planet. Förhoppningsvis ännu mer freespins!

Spelupplevelse i fokus

NetEnt producerar spelautomater på löpande band. Många automater talas om som klassiker. Framför allt Gonzo’s Quest, Mega Fortune och Starburst – de har haft stor betydelse för den positiva utvecklingen för online casino. En anledning är att NetEnt fokuserar på spelupplevelse. Grafiken är prioriterad, likaså spänningen. Och det verkar inte som att Emoji Planet blir ett undantag.

emoji-planet

2017-07-28