Casumo bjuder på Free Spins och Reel Races!

Casumo fortsätter sitt arbete med att bota tråkighet och den här veckan har man flera spännande kampanjer att erbjuda. För att göra det ännu bättre lanserar Casumo dessutom tre nya spel.

Du kan läsa om allt som händer på Casumo nedan och förhoppningsvis hittar du något som passar dig!

casumo

Erbjudanden för aktiva spelare

Från 24:e till och med 27:e augusti har du möjlighet att få extra free spins när du sätter in pengar för att spela Emojiplanet, en av tre nya spel som Casumo presenterar den här veckan. Kolla hur många gratissnurr du får nedan.

  • Sätt in 100 kronor och få 10 free spins
  • Sätt in 300 kronor och få 30 free spins
  • Sätt in 500 kronor och få 60 free spins

Nu på söndag har du även chansen att vara med i Casumo Sunday Races. Det innebär att Casumo lägger 10 000 kronor extra i potten varje timme från 18.00 till 00.00. Har du koll på vad Casumo reel race är, förresten?

I Casumo Reel Races går det ut att samla så många vinster som bara går med 180 free spins. Det kan vara 450 spins också, beroende på om du är med i det dagliga huvudeventet eller inte. Prova ett Reel race redan idag!

Observera att erbjudandet endast gäller aktiva spelare. För att Casumo ska räkna dig som en aktiv spelare är kravet att du gjort en insättning eller spelat senaste månaden.

De allra senaste spelautomaterna

Casumo anstränger sig till det yttersta för att göra sina medlemmar glada och kanske är det därför man lanserar nya spel var och varannan vecka. Den här veckan – alltså vecka 33 – presenterar Casumo tre nya spel och en titel har vi redan avslöjat, nämligen Emojiplanet från NetEnt.

Förutom Emojiplanet presenterar Casumo även spelen Golden Chief och The Big Easy från utvecklarna SGI respektive IGT. Vi har inte provat slotsen ännu men hoppas få göra det inom kort. Det verkar dock som att Emojiplanet, Golden Chief och The Big Easy alla har goda förutsättningar att erbjuda spännande spelupplevelser.

Bli medlem på Casumo

För att ta del av erbjudanden och nya spel på Casumo måste du bli medlem. Om du inte redan är medlem så är det hög tid att du blir det. Inom ett par minuter från att du har klickat på länken är du en lycklig spelare på Casumo. Det enda du behöver göra är att uppge person- och bankuppgifter. Och för all del, kom ihåg att Casumo har en generös välkomstbonus att utnyttja.

Följ Casumo

Vill du vara säker på att alltid ta del av senaste nytt om Casumo har du två alternativ. Du kan antingen besöka sajten med jämna mellanrum eller också följa Casumo på sociala medier. Till exempel Twitter och Facebook.

2017-08-24