Betsson hyllar äkta idrottshjältar

Åkta Hjältar BetssonVi vill tipsa dig om en fin kampanj som Betsson kör just nu. I Sverige finns det många människor som osjälviskt ger av sin tid, sitt arbete och engagemang utan att vänta sig något tillbaka. I landets idrottsföreningar hittar vi dem som kommer först och går sist, som hämtar och lämnar, som får våra ungdomar att känna sig sedda och peppade att utvecklas i sin idrott.

Dessa människor behöver vi så många av men tyvärr blir de allt färre. Kanske för att vi har lätt att ta dessa hjältar för givet? Tillsammans med dig vill Betsson nu hylla dem som betyder mest men syns minst. De som kavlar upp ärmarna och jobbar för att Sverige också imorgon ska få njuta av stora idrottsframgångar, fysiskt aktiva ungdomar och ökad folkhälsa.

”Äkta hjältar” är ett initiativ startat av Betsson där Sveriges idrottshjältar hyllas för sina insatser. Samtidigt som verksamheten får ett stöd är syftet att hjälten får ny energi att fortsätta och samtidigt inspirera andra att bli nya idrottshjältar. Under året kommer Betsson att uppmärksamma 12 hjältar men är ständigt på jakt efter fler. Du hittar filmerna under fliken ”äkta hjältar” på Betssons webbplats.

Äkta Hjältar är en satsning för att hylla och uppmärksamma hjältar i föreningslivet. Initiativet är startat av Betsson och lanserades den 30 november 2015 och fortgår löpande. Alla personer bosatta i Sverige över 18 som visar stort engagemang för den lokala idrotten kan tilldelas utmärkelsen Äkta Hjälte. Mottagarna av utmärkelsen Äkta Hjälte utses av en jury bestående av representanter från Betsson, projektets ambassadörer samt ett av Betsson utsett videoproduktionsbolag.

2015-12-21