Nya spel

Det finns många sätt att hålla sig uppdaterad om nya spel. Du kan till exempel få nyhetsbrev från oss där vi berättar om alla nya spel som kommer lanseras under den närmaste tiden. Spelbolag vill gärna marknadsföra nya spel och därför brukar man erbjuda free spins – gratissnurr – på många nya videoslots. Det ger dig möjlighet att prova nya videoslots gratis. Ta gärna den chansen!

Bättre spel och nya funktioner

Intresset för online casino blir större för varje dag som går och det leder till att nya spelleverantörer provar lyckan på spelmarknaden. Det innebär i sin tur att spelare har många olika spel att välja mellan och att spelen hela tiden blir fler. Många spelbolag är duktiga på att hålla sina medlemmar uppdaterade om nya spel genom att marknadsföra dessa både på hemsidan och i diverse utskick.

Eftersom konkurrensen om spelare har hårdnat måste spelleverantörer se till att alltid vara aktuella. Det gör leverantörer framför allt genom att presentera nya spel med jämna mellanrum. NetEnt är särskilt duktiga på detta. Nya spel presenteras var och varannan vecka men hur mycket publicitet spel får beror på vem som utvecklat spelet. Spel från NetEnt får alltid mycket publicitet.

Spelare älskar spel från NetEnt. Det brukar till och med bli en hype när NetEnt presenterar nya spel. Det spelare gillar med spel från NetEnt är att dom ofta har spännande teman som antingen är helt nya eller en variant av till exempel en Hollywood-film. Många spelleverantörer har tagit efter NetEnt och utvecklar äventyrsinspirerade spelautomater på löpande band där både grafik och spelupplevelse står i fokus. Det gillar vi!