Är Voodoo Vibes en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Voodoo Vibes

Min bet:2.5 SEK

Max bet:500 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

Voodoo Vibes Casino Spel

Voodoo Vibes är ett färgstarkt spel som ger en lite magisk känsla. Det är enkelt, men samtidigt kryddat med spänning. Layouten är snygg och behaglig, bonusspelet är simpelt men ger extra krydda.

Wilds och Scatters

Voodoo Vibes wildsymbol är en lurigt leende jokerliknande figur med cylinderhatt. Wildsymbolen fungerar lite som en joker som kan ta vilken annan symbols plats (förutom scatter- eller bonussymbolerna) för att leda till vinst.

Scattersymbolen i detta spel är en skallerorm och den ger dig din vinst multiplicerad med den mutliplikator du finner i spelets PAYTABLE. Får du tre scattersymboler eller fler under en och samma runda så vinner du även 10 free spins där alla vinster tredubblas.

Bonusspel

Får du tre eller fler bonussymboler, vilken är den lilla voodoodockan, på en och samma insatslinje så aktiveras bonusspelet. Spelet är enkelt och går ut på att sticka hål på små voodoodockor som sitter uppradade i en gammal bokhylla, inuti dem finns olika stora bonussummor.

Det finns förstås också en nitdocka som avslutar bonusrundan.

Sammanfattning

När likadana symboler uppstår i följd på de insatslinjer du har valt att spela så leder det till vinst. Vinsten multipliceras med myntvärdet i alla fall förutom när det gäller scattersymboler som kan vara placerade hur som helst för att ge vinst. Det kan förekomma flera vinster på en och samma linje, men bara den högsta betalas ut, man kan dock vinna på flera olika linjer under samma runda. I spelets PAYTABLE, längst ner till vänster på spelbrädan finner man alla symbolers värden och regler.

Voodoo Vibes har 25 insatslinjer och man får själv välja hur många man vill spela på. Det finns fyra nivåer att välja mellan och myntvärdet kan ställas in från 0.01-0.5. Spelet har en funktion som heter MAXINSATS och med den ställer du in ett myntvärde och trycker på knappen och därefter spelas högsta spelnivån och alla insatslinjer, så, väljer du t ex högsta myntvärdet, o.5, och trycker på MAXINSATS så är din insatspott 50 €. Voodoo Vibes har också en AUTO-funktion som går ut på att du ska slippa trycka på startknappen.

Du ställer in de värden (nivå, antal spellinjer och myntvärde) du vill spela med och väljer hur många autosnurr (mellan 10-1000) du vill låta spelet spela åt dig, man kan när som helst avbryta auton genom att rycka på stoppknappen.

Grafik och Ljud

Voodoo Vibes är ett av de snyggare slotspelen hos Betsson, färgerna går i kontrastrika lila och grönt och bakgrunden visar en hydda i en djungel i natten som lyses upp av flammande facklor. Spelet signalerar mystik och spänning.

Bilderna består bl a av elixirflaskor, dödskallar, vackert snidade skärmar och voodoodockor.

Svagt bakgrundsljud och passande ljudeffekter som skallerormsrassel och bambuspel.