Är Viking's Treasure en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Viking’s Treasure

Min bet:3 SEK

Max bet:375 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

Vikings Treasure Casino Spel

Viking’s Treasure tillhör de mer simpla slotspelen, det finns dock betydligt mer simpla också. Det har få insatslinjer och relativt låga summor att spela med. För en som vill spela men gärna spelar hyfsat enkelt och försiktigt är Viking’s Treasure ett alternativ istället för andra mer avancerade slotspel.

Det är roligt med vikingatemat, även om det kanske känns lite enformigt efter ett tag då de flesta symboler är runor.

Wilds och Scatters

Wildsymbolen i Viking’s Treasure utgörs av ett argsint vikingaansikte i profil. Den ersätter vilken annan symbol som helst förutom scattersymbolen, den fungerar alltså lite som en joker. Alla vinster i rader som inkluderar en wildsymbol fördubblas.

I detta spel är scattersymbolen en hand som håller i en guldskatt. Vid vinst med scattern multipliceras insatsen med olika siffror beroende på hur många scattersymboler som finns, detaljer kring detta finns i spelets PAYTABLE. Får man dessutom tre eller fler scatters så vinner man 15 free spins som tredubblar alla vinster.

Grafik och Ljud

Föga förvånande är Viking’s Treasure ett spel som för tankarna till vikingatiden. Bilderna består bl a av vikingahjälmar och skepp, runor, Tors hammare och en blond flicka med långa blonda flätor.

Det är kraftfullt designat, utan ironi. Spelet har fem hjul och tre rader. Metallslammer som bakgrundsljud och passande ljudeffekter.

Sammanfattning

Vinner gör man när rätt symboler kommer i följd enligt intruktionerna i spelets PAYTABLE, som finns nere till vänster på spelplanen. Alla kombinationer, förutom scattern, ska komma i följd från vänster till höger i de spellinjer du valt. Det kan finnas flera vinster i en linje, men bara högsta vinsten i samma linje betalas ut. Man kan dock vinna i flera olika linjer i samma runda.

Viking’s Treasure har bara 15 insatslinjer, vilket är relativt få. Spelet har fem insatsnivåer och myntvärdet kan du välja att ställa in på mellan 0.02 och 0.5. Det finns en AUTO-funktion där man i förväg ställer in önskat antal spellinjer, spelnivå och myntvärde för att sedan låta spelet sköta snurren.

Man kan välja mellan 10-1000 automatiska snurr och när som helst går det att avbryta AUTO-funktionen. Det finns också en funktion som heter MAXINSATS, med den anger du endast det myntvärde du vill spela, i övrigt är alla funtionerna ställda till max, så med högsta myntvärdet blir din maxinsats 37.50 €.