Är Tiki Wonders en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Tiki Wonders

Min bet:3 SEK

Max bet:600 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Jackpot:

Tiki Wonders Casino Spel

Tiki Wonders har jättefin layout och en mycket glad och mysig stämning. Det känns lite som att vara på semester när man spelar. Det är synd att det inte erbjuder något bonusspel, men roligt att ha chans på en fet Jackpot

 

Wilds och Scatters

Tiki Wonders wildsymbol är en surfande inföding med snidad ansiktsmask. Wildsymbolen fungerar lite som en joker som kan ersätta alla andra symboler i spelet, förutom scattersymbolen och jackpotstjärnan.

Scattersymbolen är en hula-hula-flicka med stråkjol och långt, svart hår. Med scattern multipliceras din vinst enligt den tabell som finns i spelets PAYTABLE och får du tre eller fler scatters på ett snurr så aktiveras även free-spins.

Bonusspel

Tiki Wonders har inget bonusspel, men ger chans till att vinna Jackpot. Ju högre insatser du spelar med, detso större är chansen att vinna jackpoten. Jackpotsymbolen är en stjärna och fyra stjärnor ger dig Wonder Jackpot och fem stjärnor ger Mega Wonder Jackpot.

Storleken på de olika jackpottarna varierar.

Sammanfattning

När likadana symboler dyker upp efter varandra i en aktiv insatslinje så har man en vinst, bara scattersymbolen är undantag från denna regel. Längst ner till vänster på slotmaskinen finns ett PAYTABLE där alla vinster presenteras. Man kan vinna i flera linjer under samma snurr, men endast den högsta vinsten in varje linje betalas ut.

Tiki Wonders har fem hjul, 30 insatslinjer och fyra spelnivåer. Myntvärdet kan ställas in till 0.01 upp till 0.5. Det finns en knapp som heter MAXINSATS och trycker man på den istället för den vanliga startknappen så spelas alla värden automatiskt på max, endast myntvärdet ska ställas in av dig i förväg. Med högsta myntvärdet, 0.5, blir maxinsatsen 60 €.

Tiki Wonders kan man också spela med hjälp av en AUTO-funktion där spelet snurrar hjulen åt en. Man ställer in de värden man vill spela med (nivå, antal linjer och myntvärde) samt hur många spinn mellan 10-1000 man vill att spelet ska spela åt en. Det finns en stoppknapp som avbryter auton som kan användas när som helst.

Grafik och Ljud

Tiki Wonders har en pardisö-design med symboler som ananascocktails, färgglada papegojor, surfande infödingar och glada delfiner.

Spelet har tre rader och fem hjul och mysiga bakgrundsljud som för tankarna till en stillsam strand i tropikerna samt trevliga melodislingor när man vinner.