Är The Groovy Sixties en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

The Groovy Sixties

Min bet:4 SEK

Max bet:1000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

The Groovy Sixties Casino Spel

The Groovy sixties är en spelautomat som har sextiotalet som tema. Sextiotalet präglades av framtidsoptimism och budskapet om fred och kärlek spreds över världen.

Popgruppen The Beatles var kungar och deras segertåg pågick under i stort sett hela årtiondet. Det var också i slutet av 60-talet som människan för första gången landade på månen. Ingen kan väl heller undgå att tänka på Woodstock, hippies och ”summer of love” när man talar om dessa fantastiska år. Spelet The Groovy Sixties är en present till alla nostalgiker!

Free Spins och Wilds

Tre stycken scatter-symboler öppnar fem gratis spinn. Gratis spinn (free spins) spelas med samma insats som omgången som aktiverar Free spins. I gratis spinn-läget ger tre stycken scatter-symboler dubbla utdelningen samt fem stycken extra gratis spinn.

Vinster på insatslinjer gångas med antalet satsade mynt för varje insatslinje och wild-symbolen ersätter alla symboler utom scatter. När flera wildsymboler på varje hjul radas upp skapar detta s.k. Stacked wilds. Tre stycken scattersymboler ger dubbla utdelningar. Alla scattervinster ger utdelning oberoende av valda insatslinjer. Bara den högsta vinsten på varje aktiv insatslinje ger utdelning.

Vinster på insatslinjer faller ut när symbolerna ligger i följd från vänster till höger. Samtidiga vinster på olika insatslinjer läggs till. Ju fler insatslinjer man väljer, desto högre är chansen att man vinner med Stacked wilds.

Grafik och Ljud

Spelet är en 5 hjuls videospelautomat med 4 rader, 40 insatslinjer och flera mynt med ett tema sprunget ur ”the groovy sixties”. Symbolerna utgörs av tidstypiska saker som månraketer, en blommig bubbla (folkvagn), rullbandspelare, gamla filmkameror, klassiska boots samt tjock-tv apparater och wild-symboler med hippie typsnitt.

Hela automaten har en glad och optimistisk aura runt sig. Färgschemat innehåller en palett av starka färger och musiken gör verkligen skäl för ”groovy” i spelets namn.

För att komma åt spelets övriga inställningar klickar man på skiftnyckeln som syns i spelpanelen (i vänster nederkant). Ljudeffekter – slår av eller på ljudeffekterna som hörs i spelet. Bakgrundsmusik – slår av eller på den svängiga musiken. Klicka på ”spelhistorik” för att se din senaste spelhistorik.

Sammanfattning

Du kan spela från en upp till fyrtio insatslinjer på en till fem insatsnivåer. För att dra igång spelet med aktuella insatslinjer och insatsnivåer används startknappen i mitten av kontrollpanelen under spelskärmen. Knappen maxinsats startar spelet med max antal insatslinjer, högsta insatsnivån och det myntvärde som är förvalt.

Auto-knappen används för att starta spelet automatiskt så många omgångar som man i förväg valt. För att se vinnande kombinationer och utdelningar klickar man på paytable-knappen till vänster under skärmen.