Är The Funky Seventies en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

The Funky Seventies

Min bet:4 SEK

Max bet:1000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

The Funky Seventies Casino Spel

The Funky Seventies är ännu en spelautomat där utvecklarna blickat bakåt i tiden för att hitta ett koncept. 70-talet för osökt tanken till disco, höga platå-skor och polisonger feta som blodpuddingsskivor. Utsvängda slimmade byxor var glödhett och svenska popguppen ABBA (som hade alla de oavan nämnda attributen) var extremt stora runtom i världen.

Den första persondatorn lanseras på marknaden. Även proteströrelser som progg och punk får starkt fäste bland ungdomen.

Multiplikator, Scatters och Wilds

Vinster på insatslinjer multipliceras med det antal mynt man satsat per insatslinje. Wild ersätter alla andra symboler undantaget scatter. Flera wildar på varje hjul radas upp för att skapa Stacked wilds.

Tre scatters ger dubbel utdelning. Scatter-vinster ger utdelning oberoende av valda insatslinjer.

Endast högsta vinst per aktiv insatslinje ger utdelning. Vinster på insatslinjer infaller när symbolerna ligger i följd från vänster till höger. Alla vinster på olika insatslinjer läggs till. Fler insatslinjer = större möjlighet att vinna med hjälp av Stacked wilds.

Grafik och Ljud

Spelautomaten Funky 70´s kommer nu som en uppföljare till succén med Groovy 60´s från NetEnt. Konceptet är att spela på nostalgi och det funkar verkligen.

Det är med ett leende på läpparna man drar igång hjulen till tonerna av lite småporrig feel-good musik. Symbolerna är allihop typiska 70-tals prylar. Vad sägs om scatters med en mörk tjej med rejäl afro-frisyr, sportbilar (med däck som garanterat skriker även i grus), en discokula och platåstövlar i USA-look?

Övriga prylar som dyker upp är en riktig vintagedator och gamla hederliga kassettband. Det var också kul att återse en pryl som åtminstone jag hade glömt (eller förträngt). En sådan där kikare som man matade in skivor med olika bilder i och sedan tittade mot ljuset. Snacka om hi-tech!

Sammanfattning

The funky seventies är en klassisk videoslot med 5 hjul och 4 rader. Automaten har 40 insatslinjer och ett antal mynt temat är 70-tals influerat. Funky 70´s innehåller också scatters, gratis spinn och Stacked wilds. Man kan välja från 1 till 40 linjer på 1 till 5 olika nivåer för insatsen. Knapparna i spelet följer vanlig standard, startknappen i mitten startar spelet.

Maxinsats-knappen sätter igång spelet med max antal insatslinjer och högsta insatsnivån. Som brukligt finns också en autofunktion som startar spelet automatiskt för det antal omgångar som förvalts. Under paytable kan man se vilka kombinationer som ger vinst och hur utdelningen ser ut.

Övriga alternativ / inställningar finns nere till vänster på spelskärmen. Klicka på skiftnyckeln för extra ljudinställningar samt spelstatistik.