Är Super Lucky Frog en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Super Lucky Frog

Min bet:2.5 SEK

Max bet:500 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Jackpot:

Super Lucky Frog Casino Spel

Super Lucky Frog är en väldigt gulligt spelautomat utan några ögonbrynshöjande funktioner. Det har fina symboler och ett enkelt bonusspel som körsbär på toppen.

Wilds och Scatters

En wildsymbol fungerar lite som en joker som kan ersätta alla andra symboler, utom scattern, för att leda till vinst. Super Lucky Frogs wildsymbol är en grönhårig alvpojke med pilbåge, vinstlinjer med honom inkluderad ger även bonuspoäng beroende på hur många gånger han uppträder i samma linje. Titta i spelets PAYTABLE för detaljer.

Scattersymbolen i Super Lucky Frog är en blond älva med stora blåa vingar. Scattersymbolerna behöver inte komma i någon speciell ordning utan beror enbart på i vilket antal de dyker upp på spelhjulen. Vinster med scattersymbolen multipliceras enligt den tabell som finns i spelets PAYTABLE och förekommer tre eller fler scatters i samma omgång så aktiveras även free spins i stigande antal beroende på hur många scattersymboler som finns.

Bonusspel

Bonusspelets symbol är en groda (jag gissar att det är därifrån det fått sitt namn) och aktiveras när tre eller fler grodor dyker upp på rad. Spelet är ett lyckohjul man sätter i spinn och vinsten beror på vilken symbol hjulet stannar på.

Hur mycket man vinner beror på storleken på den insatssumma du hade inställd när bonusspelet aktiverades.

Sammanfattning

När samma symboler uppträder efter varandra från vänster till höger i en av dig spelad insatslinje så utgår vinst beroende på symbolens värde, dessa värden finner du i spelets PAYTABLE som finns längst ner till vänster på spelbordet. Endast scattersymbolen kan vara placerad slumpmässigt och ändå ge vinst. På en linje kan det förekomma flera vinster, men endast den högsta vinsten per linje betalas ut. Man kan däremot vinna på flera linjer under samma snurr.

Super Lucky Frog har 25 insatslinjer och fyra nivåer och myntvärdet kan man ställa in mellan 0.01 och 0.5. Spelet har en funktion som heter MAXINSATS och den fungerar som så att om du ställer in ett myntvärde och trycker på knappen så spelas högsta spelnivån och alla insatslinjer, så, väljer du t ex högsta myntvärdet, 0.5, och trycker på MAXINSATS så är din insatspott 50 €. Lucky Frog spelautomaten har också en AUTO-funktion som går ut på att du ska slippa trycka på startknappen om och om igen.

Du ställer in de värden (nivå, antal spellinjer och myntvärde) du vill spela med och väljer hur många autosnurr (mellan 10-1000) du vill låta spelet spela åt dig, du kan när som helst avbryta auton.

Grafik och Ljud

Super Lucky Frog får en att tänka på TV-spel eller tecknade program för barn. Symbolerna är naivistiskt tecknade figurer som t ex en snigel, en enhörning och en älva.

Spelet har tre rader och fem hjul.