Är Skeet Shooter en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Skeet Shooter

Min bet:10 SEK

Max bet:90 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

Skeet Shooter Casino Spel

Skeet Shooter upplevs som en klassisk och enkel spelautomat, endast med lite annorlunda symboler, fram tills man får chansen att testa dess bonusspel. För ovanlighetens skull så handlar Skeet Shooters bonusspel enbart om skicklighet vad gäller att skjuta lerduvor, och det är inte helt enkelt, lerduvorna flyger snabbt! Ett hett tips för att kunna sikta och skjuta lerduvorna så lätt som möjligt är att använda en vanlig datormus och inte touch pad på en laptop. Skeet Shooter är ett enkelt och roligt spel som passar alla.

Bonusspel

Den vinnande symbolkombinationens värde multipliceras med insatsen på den vinnande linjen vid vinst och alla symbolkombinationerna finns i spelets PAYTABLE uppe till höger på spelet.

Skeet Shooter har ett bonusspel, där man ska skjuta lerduvor när de flyger över skärmen med hjälp av muspekaren, vilket aktiveras när man får tre eller fler hagelgevär på en aktiv insatslinje. Man har chans att skjuta tio lerduvor, med varierande bonussummor och man får två skott per duva.

Sammanfattning

Skeet Shooter har fem hjul och nio insatslinjer och fungerar som en enarmad bandit. Man trycker fram det antal linjer man vill satsa på med knappen EN LINJE, när alla nio är framklickade fortsätter man med två mynt på första linjen och så håller det på fram till att alla linjer klickats i vars tio gånger, hur många mynt varje aktiv linje har visas bredvid den när den aktiveras. Maxinsatsen i detta spel är alltså 90 mynt (9 €), vilket man automatiskt spelar med om man trycker på knappen MAXINSATS. För Att tömma alla linjer så trycker man på knappen RENSA ALLT.