Är Secret of Horus en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Secrets of Horus

Min bet:4 SEK

Max bet:400 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

Secrets of Horus Casino Spel

NetEnt lanserar nu Secrets of Horus, en spelautomat med Egypten-tema. Här är det dags att hälsa på faraonerna som regerade från omkring 3000 f.Kr. Horus var enligt gammal Egyptisk religion en himmelsgud från Övre Egypten gestaltad som en människa med falkhuvud, men precis som guden Ra hade även Horus en mängd andra gestalter.

Egyptens mystik och alla myter och sägner tillsammans med de fantastiska pyramiderna gör detta till ett tacksamt tema att bygga ett spel runt. Ni som gillar NetEnt och deras spelautomater kommer dock garanterat att känna igen er.

Free Spins

Tre stycken scatters innebär femton gratis spinn som spelas med samma insats som omgången som aktiverar detta läge.

Man kan även vinna fler gratis spinn under spel i ”Free spins” läget. Vinster i detta läge tredubblas!

Grafik och Ljud

Som gammal hårdrockare kommer jag spontant att tänka på omslaget till Powerslave med Iron Maiden. Omslaget till detta mästerverk kan vara något av det snyggaste och mest detaljrika som någonsin gjorts. Precis det temat har Secrets of Horus. Färgschemat påminner om pyramiderna och ökensand. Symbolerna är sfinxer, Horus öga (lyckoamulett), fjäderskrudar, fåglar samt några till egypten-inspirerade föremål.

Musiken i spelet utgörs av suggestiva mörka toner blandat med passande ljudeffekter som bidrar till mystiken.

Sammanfattning

Inget nytt under solen för den som är van med gränssnittet hos NetEnts slots. Alla de vanliga funktionerna finns med utan några egentliga överraskningar. Spelet har fem hjul och tjugo insatslinjer, scatters, gratis spinn och wildar. Under skärmen finns de vanliga knapparna: Insatsnivå, insatslinjer, startknappen (mitten) maxinsats och myntvärde. Maxinsats används för spel med flest antal insatslinjer, högsta insatsnivå och förvalt myntvärde. För att kontrollera vinnande kombinationer och utdelningstabell kan man klicka på ”paytable”-knappen till vänster under spelskärmen. Längst nere till vänster i fönstret syns en liten skiftnyckel. Klicka på den för att komma åt spelinställningarna. Där kan man justera bakgrundsmusik, ljudeffekter samt se sin spelhistorik.

Sammanfattningsvis kan sägas att detta är en snygg spelautomat med bra drag. Den känns rapp och själva temat är lite annorlunda. Den känns dock inte särskilt nyskapande eller annorlunda. Om detta är negativt eller positivt är upp till spelaren att bedöma. Vi gillar ju Net Entertainment och deras spelautomater så det känns tryggt att de fortsätter att leverera kvalitet i gammal vanlig stil. Om du finner temat intressant och gillar den här typen av slots så är Secrets of Horus ett självklart val! Ta det lugnt bara så att du inte blir en slot-slave!