Är Secret Code en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Secret Code

Min bet:2 SEK

Max bet:500 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Gamble:

Secret Code Casino Spel

Secret Code är en spelautomat som flirtar med mystiken som många av oss kanske känner igen från böckerna av Dan Brown, till exempel Änglar och Demoner där Illuminati, det hemliga brödraskapet, är fientligt inställda till den katolska kyrkan.

Spelautomaten Secret Code är utvecklad av det svensk mjukvaruföretaget Net Entertainment, vilket vanligtvis brukar innebära spel av hög kvalitet. Vi kan konstatera att så även är fallet denna gång. Spelkänslan är ruskigt bra och temat känns gjutet och väl genomarbetet. Ett extra plus också för bonusspelet som alltid är ett roligt och välkommet inslag i den här typen av spel.

Wilds och Scatters

Hjul två, tre och fyra har alla en unik Stacked Wild med tre symboler. Stacked Wild ersätter samtliga andra symboler utom andra Stacked Wilds. Om endast en partiell Stacked Wild syns på hjulen, kommer den synliga delen att bli en Scarface Wild. Den ersätter alla symboler. En hel Stacked Wild som dyker upp på något av hjulen aktiverar även dess motsvarande spelfunktion.

Bonusspel

Det effektfulla bonusspelet bidrar i hög grad till att Secret Code blir ett ännu bättre spel. Det går ut på att du ska matcha nycklar med rätt kista för att knäcka koden och avtäcka statyerna, du får bokstavligen se vilka som är änglar och vilka som är demoner! Symboler som ”Key of Life” och ”Fleur de Lis” utgör nyckeln till rikedomarna i Secret Code. Lägsta insatsen ligger på 2 kr när du spelar med alla linjer och den maximala insatsen är 500 kr.

Grafik och Ljud

Symbolerna består av olika objekt med mystiska tecken, ringar av olika valörer, herrar med olika dokument, timglas, böcker med koder och förstoringsglas osv. De animerade symbolerna (wild och scatter) är smakfullt designade.

Ljudmässigt består Secret Code mest av olika effekter som bidrar till att öka mystiken ytterligare. Hjulen ”knarrar” mystiskt när du startar ett spinn och klockor klämtar på avstånd. Någon slags munk-kör är också ett inslag som man vänjer sig vid när man spelat Secret Code ett tag.

Sammanfattning

Secret Code är ett spel som passar alla som fascineras av att knäcka knepiga koder och dessutom har möjligheten tjäna pengar på det! Spelet har 5-hjul, 20 vinstlinjer och är av typen videoslot. Flotta wild och scatter-animationer ger liv åt spelet och skapar en riktigt trevlig atmosfär, i synnerhet för den som uppskattar mystik!

Vad gäller grafiken så är den av NetEnt standard, kanske ett par snäpp under flaggskeppet Gonzo´s Quest men ändå väldigt välgjord jämfört med många andra spelautomater inom samma genre.