Är Scarface en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Scarface

Min bet:2 SEK

Max bet:1000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Nudge Spins:

Scarface Casino Spel

Spelautomaten Scarface är resultatet av ett samarbete mellan Universal och de svenska spelutvecklarna Net Entertainment. Spelet bygger självklart på den hårdkokta gangsterrullen från 1983 med samma namn. När spelet startar bjuds vi på en maffig introfilm med scener och musik från filmen blandat med nyskapade animationer.

Episkt är ett ord som kommer väl till pass. Spelet är en slot av typen videospelautomat med fem hjul och tjugo rader samt tre unika stacked wilds, som alla aktiverar antingen bonusspelet, nudge spins eller free spins. Scarface kan spelas med tjugo insatsrader, 1-10 insatsnivåer och många olika myntvärden.

Stacked Wild och Scarface Wild

Hjul två, tre och fyra har alla en unik Stacked Wild med tre symboler. Stacked Wild ersätter samtliga andra symboler utom andra Stacked Wilds. Om endast en partiell Stacked Wild syns på hjulen, kommer den synliga delen att bli en Scarface Wild. Den ersätter alla symboler. En hel Stacked Wild som dyker upp på något av hjulen aktiverar även dess motsvarande spelfunktion:

  • Hjul 2 = Nudge Spins
  • Hjul 3 = Bonusspelet
  • Hjul 4 = 15 Free Spins

Stacked Wild och Scarface Wild-symboler ersätter alla de högsta möjliga vinstkombinationerna på en insatsrad enligt vinsttabellen. Alla Stacked Wilds kan dyka upp under Free Spins.

Nudge Spins och Freespins

En hel Stacked Wild som syns på hjul två aktiverar Nudge Spins. Under Nudge Spins byts Stacked Wild på hjul två ut till en Nudge Wild. Nudge Wilden ersätter alla symboler förutom Stacked Wilds. Nudge Wild ”knuffas” automatiskt ner ett steg medan de andra hjulen och symbolerna ovanför Nudge Wild spinner igen för en chans till ännu större vinster. Om fria spinn aktiveras under Nudge Spins kommer Nudge Spins att fortsätta. Om Bonusspelet aktiveras under Nudge Spins kommer Nudge Spins att fortsätta. Nudge-läget spelas med samma insatsnivå och myntvärde som den omgång som aktiverade det. Nudge Spins-spelet är slut när Nudge Wild inte längre syns på spelhjulen.

En hel Stacked Wild som syns på hjul fyra aktiverar femton Free Spins. Dessa spelas med samma insatsnivå och myntvärde som den runda som aktiverade spelet. Insatsradvinster under Free Spins ger summan gånger tre, exklusive eventuella Bonusspelvinster. Nudge Spin-vinster under Free Spins multipliceras också med tre. En hel Stacked Wild som syns på hjul fyra under Free Spins aktiverar ytterligare femton Free Spins. När fria spinn spelet är över läggs den totala vinsten från ihop med eventuella vinster från omgången som aktiverade de fria spinnen.

Sammanfattning

Gillar du gangsterfilmer kommer du inte att bli besviken på detta spel!

Att spela Scarface ger ett härligt adrenalinrus och en häftig känsla av att lira i den undre världen, med fördelen att du kan stänga av om det kör ihop sig.

Grafik och Ljud

Scarface är en riktigt vass spelautomat och vi bjuds på den suggestiva musiken som känns igen från filmen tillsammans med knivskarp grafik. Färgschemat hör (av naturliga skäl) inte till det gladare slaget. Stilen på spelet följer filmen och det är mörkt och brutalt blandat med snygga animeringar och symboler.

Det märks att Net Entertainment jobbat mycket på att göra spelautomaten Scarface rättvisa. Allt känns genomarbetet och välgjort.