Är Robin Hood en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Robin Hood

Min bet:2 SEK

Max bet:1000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Shifting Reels:

Robin Hood Casino Spel

Mot Sherwood skogen! Eller kanske, prisa gud, här kommer skatteåterbäringen! Spelautomater med Robin Hood-tema är inget nytt. Flera bolag har redan titlar med den klassiska folkhjälten i huvudrollen. Nu har turen kommit till Net Entertainment som lanserar Robin Hood – Shifting Riches.

Förhandssnacket har vittnat om ett spel utöver det vanliga och vi har nu tagit oss en titt på om det lyckas leva upp till hypen.

Wilds och Free Spins

Robin Hood Shifting Riches är en riktigt snygg spelautomat i samma stil som Gonzo´s Quest och Boom Brothers. Den har bestyckats med 5 hjul och 20 linjer samt en helt ny funktion kallad ”Shifting Reels” med ökande multiplikator upp till x5.

Här finns också Wildersättningar och Freespins som startar när fyra penningsäckar har samlats i en kista. Du kan spela 20 insatslinjer på olika insatsnivåer och myntvärden.

Shifting Reels

Nya funktioner är alltid trevligt och vi tittar lite på hur Shifting Reels fungerar: Hjulen växlar efter en insatslinjevinst för att ge chans till ytterligare vinster med en ökande multiplikator upp till x5. Hjulen flyttas ett steg till höger och gör plats för ett nytt hjul till vänster och fler möjliga vinstkombinationer. Så länge det finns nya vinster på insatslinjer fortsätter hjulen att växla.

Shifting Reels kan även aktiveras under Freespins-läget. Ett lyckat grepp av NetEnt som ger spelet en extra dimension och ökar spänningen ett par snäpp.

Sammanfattning

Ett grymt bra spel vars största problem är att det lätt blir några spins för mycket. Vi kanske ska utfärda en liten varning där, spelet är farligt skoj!

Grafik och Ljud

Som vi nämnde tidigare påminner Robin Hood Shifting Riches mycket om Gonzo´s Quest och Boom Brothers rent utseendemässigt. Det innebär att både grafik och animationer flyter snyggt. När Robin himself dyker upp och släpper en påse med guldpengar i en av kistorna ser det lika snyggt ut som i en animerad film. Om man tänker på att spelet är instant play och inte behöver laddas hem är det riktigt imponerande!

Ljuddefekterna består av klassiska spelhjuls-ljud och maffiga fanfarer blandat med spänningshöjande effekter som ger den där sugande känslan i magen (när Shifting Reels aktiveras).