Är Relic Raiders en favorit?

.

Relic Raiders

Min bet:5 SEK

Max bet:1000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Mystery Game:

Relic Raiders Casino Spel

Relic raiders måste berömmas särskilt för sitt bonusspel som utöver vanliga bonusar leder till ännu ett slutgiltigt bonusspel. Det får en att stanna kvar. Designen är rolig och för tankarna till äventyrsspel, det är som ett litet äventyr i sig att spela detta spel.

Wilds och Scatters

I Relic Raiders är wildsymbolen ett manshuvud som för tankarna till infödingskulturer eller Voodoo. Han är dramatiskt målad med en skelettskallra i ena handen och benpipor i håret. Wildsymbolen ersätter som vanligt alla andra symboler, förutom scattern eller bonusvinster.

Scattersymbolen i Relic Raiders är en skattkista. Den behöver inte följa något mönster för att ge vinst utan beror endast på i vilket antal den dyker upp i spelet, vinsten är insatsen multiplicerad med mutliplikatorn som finns i spelets PAYTABLE. Får man upp tre eller fler scatters i en runda, så får man i uppdrag att öppna en av dem. Inuti finns olika antal free spins och olika mutiplikatorer. Under free spins kan man inte vinna bonusspel eller ytterligare free spins. Vinsten vid free spins är den totala vinsten gånger den multiplikator man vunnit (1-5).

Bonusspel

Relic Raiders har ett roligt bonusspel som tar en till fyra platser jorden runt, Guatemala, Kambodja, England och Egypten. Bonusspelet aktiveras när du får tre bonussymboler i rad, vilka visar ett ungt par äventyrare.

Vid varje start får man se en världskarta med dessa fyra platser utskrivna och sedan föra ett flygplan över kartan för att visa vart man vill åka. Väl på plats går man in i en grav som har åtta urnor, spelet går ut på att krossa dessa men undvika att krossa niten – en urna med en spindel i. I övriga urnor finner man ädelstenar och diamanter som symboliserar olika bonusbelopp – eller den eftertraktade reliken.

När man hittat reliken på ett ställe så kan man inte återvända dit och är man funnit alla fyra reliker så aktiveras det slutgiltiga bonusspelet med hemlig vinst.

Sammanfattning

Du hittar alla vinstvariationer och –summor i spelets PAYTABLE som finns längst ner till vänster på spelet. Symbolerna ska komma efter varandra i en aktiv insatslinje för att leda till vinst. Endast en vinst per linje betalas ut (den högsta), men man kan vinna på flera olika linjer under samma runda.

Relic Raiders har fyra insatsnivåer, hela 50 insatslinjer och man kan välja att spela på allt från en linje till alla 50. Du väljer själv vilken nivå du vill spela på och hur många linjer. Trycker du på knappen MAXINSATS så spelas spelet med alla insatslinjer och högsta insatsnivån samt ditt förvalda myntvärde (0.01-0.50).

Du kan också välja att låta hjulen snurra automatiskt genom att välja AUTO, du får då ange det antal omgångar du vill spela, från 10-1000 och sedan sköter spelet resten. Du kan när som helst stoppa autospelet genom en stoppknapp, annars snurrar hjulen automatiskt tills det valda varvantalet är uppnått, det stannar alltså inte vid vinst.

Grafik och Ljud

Relic Raiders är ett femhjulat äventyrsspel med fyra rader som ger stark Indiana Jones-känsla. Figurerna består av skatter och ädelstenar, luriga apor och sluga ormar, samt de typiska äventyrarna med khakikläder och kartor.

Spelet har en spänningsingivande design och och ger en känslan av att man är ute på ett riskfyllt äventyr.