Är Reel Steal en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Reel Steal

Min bet:0.9 SEK

Max bet:450 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

Reel Steal Casino Spel

Reel Steal är ett mycket trevligt och fräscht spel, med snygga symboler som rör sig och höga vinster med wild- och scattersymbolerna. Enda nackdelen är frånvarandet av ett bonusspel.

Wilds och Scatters

Reel Steals wildsymbol är ett gult vrålåk och dyker denna symbol upp så ersätter den alla andra symboler, förutom scatter och bonus, för att hjälpa till att leda till vinst, lite som en sorts joker. När man vinner med hjälp av wilden så multipliceras ens vinst fem gånger.

Scattersymbolen i detta spel är en sprängladdning. Får man två så multipliceras ens vinst med två och så vidare enligt det schema som finns i spelets PAYTABLE. Får man tre eller fler scatters i en runda så aktiveras 15+ Free Spins som i sin tur ger hela fem gånger vinsten. Scatters under Free Spins ger ytterligare en Free Spin.

Reel Steal har dessvärre inget bonusspel, antagligen p g a dess generösa scatter- och wildvinster.

Grafik och Ljud

Reel Steal är ett av NetEnts nyare spel och är starkt inspirerat av 70- och 80-talets tv-deckare från USA, tänk Shaft, Starsky och Hutch och du förstår precis. Spelet Reel Steal har fem hjul, tre rader och 9 insatslinjer.

Symbolerna visar bl a en fet man med cigarr, en pistol med patroner och två pass, en het tjej som har solbrillor, pistol och bar mage och ett öppet kassaskåp fullt med guldtackor.

Sammanfattning

Reel Steal har 10 insatsnivåer och nio insatslinjer och man ställer själv in hur många man vill spela på. Med knappen MAXINSATS aktiveras alla insatslinjer automatiskt, likaså den högsta insatsnivån, det enda värde man själv ställer in i förväg är myntvärdet, som i detta spel ligger mellan 0.01 och 0.5 €. Du kan också välja att låta hjulen snurra automatiskt genom att välja AUTO, du får då ange det antal omgångar du vill spela, från 10-1000, ställa in värdena på de lägen du önskar och sedan sköter spelet resten. Man kan när som helst stoppa autospelet genom en stoppknapp, annars snurrar hjulen automatiskt tills det valda varvantalet är uppnått, det stannar alltså inte vid vinst.

Alla vinstkombinationer och hur mycket de olika symbolerna ger finns i Reel Steal´s PAYTABLE längst ner till vänster på spelet. Vinstraderna går från vänster till höger och ju fler vinstlinjer du aktiverar, desto högre blir din chans att vinna. Vinsten multipliceras med hur mycket du satsat per insatslinje. Det går i teorin att få flera vinster på en linje, men endast den högsta delas ut. Däremot går det naturligtvis att vinna på flera linjer under samma snurr.