Är Planet of the Apes en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Planet of the Apes

Min bet:2 SEK

Max bet:2000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Dual Feature:

Planet of the Apes Videoslot

Boken Planet of the Apes gavs ut 1963 och filmatiserades 1968 med Charlton Heston i huvudrollen som George Taylor. Filmen blev en stor succé och under 70-talet producerades fyra uppföljare om apornas planet. 20th Century Fox gjorde en nyinspelning 2001, då med Tim Burton bakom kameran och Mark Wahlberg i huvudrollen. Efter det har ytterligare fyra filmer producerats.

NetEnt – världens största spelleverantör inom online casino – är mest kända för branded videoslots. Hösten 2017 skapade man i samarbete med 20th Century Fox Planet of the Apes Videoslot. Den är baserad på två filmer – Rise of the Planet of the Apes från 2011 och Dawn of the Planet of the Apes från 2014. Nedan kan du läsa mer om den här apsnygga videosloten från NetEnt.

Wilds och scatters

Planet of the Apes har två olika wilds. Båda har samma värde och kan ersätta övriga symboler med undantag för bonus- och scattersymboler. Planet of the Apes har två olika hjul – Rise till vänster och Dawn till höger. Varje hjul har sin egen wildsymbol. Om vänstra hjulet blir täckt med wilds triggas en spännande feature – nämligen Stacked Wild. Den kan dupliceras på hjulet till höger.

Precis som för wilds finns det två olika scattersymboler – en för Rise och en för Dawn. Oavsett vilket hjul du spelar på är det alltid en apa som symbol. Om du får tre eller fler scattersymboler belönas du med en vinst. Men värt att veta är att scattersymboler på respektive hjul räknas som två olika symboler, även om värdet är samma. Det innebär att du måste fokusera på ett hjul i taget.

Bonusspel

Det finns två olika bonusspel – ja, en för varje hjul. Om Rise Bonus-symbolen dyker upp på det vänstra hjulet triggas en Rise Bonus feature. Du belönas då med en coin win. Hur många mynt du får beror på hur många symboler med apor och människor – med undantag för scatters – du har på vänstra hjulet. Samma princip gäller med Dawn Bonus-symbolen och Dawn Bonus feature.

Sammanfattning

Om du älskar film kommer du älska Planet of the Apes. NetEnt har skapat en filmisk känsla med snygg grafik och fantastiskt ljud. Vi gillar även att Planet of the Apes har två olika hjul och många spännande features. Många är inte en underdrift. I Planet of the Apes kan du bland annat ta del av Rise Free Spins, Dawn Free Spins, Rise Bonus Feature, Dawn Bonus Feature och så vidare.

Grafik och ljud

Planet of the Apes har många fördelar men det bästa är grafiken och ljudet. Spelet inleds med en snygg videosekvens som skapar spänning. I spelet är det framför allt ljudet som tar plats. Fantastisk filmmusik lyfter Planet of the Apes ytterligare en dimension. NetEnt har sytt ihop den här berättelsen på ett imponerande sätt. Framför allt när det kommer till grafik och ljud.