Är Piggy Riches en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Piggy Riches

Min bet:1.5 SEK

Max bet:750 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

Piggy Riches Casino Spel

Piggy Riches är namnet på en alldeles nysläppt slot från Net Entertainment. Vi har tagit oss en liten titt på spelet för att se om det har någon extra knorr att komma med (haha). Kan väl börja med att säga att detta är en högst traditionell spelautomat som inte levererar några direkta överraskningar, därmed inte sagt att det på något sätt är ett dåligt spel.

Spelkänslan finns där, liksom ren och skär (haha igen) underhållning! Piggy Bank är det engelska ordet för spargris och det är spargrisen som du ska tömma i Piggy Riches. Spelautomaten har fem hjul, femton vinstlinjer och flertalet mynt med scattervinster, freespins och wilds. Du kan välja insats från en till femton rader på en till tio nivåer.

Funktioner

Tre stycken scattersymboler (kvinnlig gris med present) i Piggy Riches aktiverar free spins läget.Vinnande scatter symbol visar en freespin och multiplicerat värde. Välj en av scatter-symbolerna för att börja spela freespins. Free spins spelas med samma insats som omgången som aktiverar Free spins. Varje extra scatter som du får under freespins spel ger ett extra fria spinn.

Wildsymbolen (Ett sedalflashande svin) ersätter alla spelsymboler utom Scatter. Vinster med Wilds ger dig myntvinsten gånger 3. Under freespins spelet ger Wildsymbolen så mycket som upp till vinster x 18! Vinster på insatslinjer i Piggy Riches infaller när symbolerna ligger i följd från vänster till höger. Endast den högsta vinsten per aktiv insatslinje ge någon utdelning.

Grafik och Ljud

I Piggy Riches är det (spar)grisar som gäller över hela linjen! Vare sig grafiken eller temat bjuder oss på några omvälvande upplevelser men de gör sitt jobb. Snygg och stilren design med ett plus för att spelet är så enkelt att förstå sig på. Spelsymbolerna i Piggy Riches utgöra av olika grisrelaterade föremål som ett svin som flashar en sedelbunt, nyckel till spargrisen, kreditkort i guld, en klassisk portmonnä knökad med sedlar, säckar fyllda med dollars samt olika bokstäver i rätt stuk.

Ljudet består av ljudeffekter som myntrassel och enklare snurrljud av mer analog karaktär. Även ett och annat ”oink” har smugits in. Det är faktiskt ett riktigt roligt spel och de lite ”gammaldags” ljudeffekterna sitter som en smäck tycker jag! Spelhjulen är ganska kvicka vilket ger en mer intensiv spelkänsla.

Sammanfattning

Piggy Riches är en spelautomat som passar perfekt för den som är ute efter en stunds enkel underhållning som inte kräver något större engagemang. Tyvärr finns inget bonusspel vilket är ett minus i protokollet. Dessbättre går det att vinna riktigt stort och freespins läget i kombination med Wilds och Scatters kan leda till massor av såväl vinster som extra spel. Humorn går som en röd tråd genom spelet och vad vore väl en spelrecension utan några riktigt dåliga ordvitsar?

Vi avslutar med att konstatera att om du vill bli svinigt rik på ett spel som har en extra knorr bör du kanske göra nåt annat. MEN vill du ha svinkul en stund och bara grisa runt och ha roligt passa Piggy Riches ypperligt! Vem vet, det kanske blir just du som krossar spargrisen och tömmer den på deg? Dessa rika svin skulle må bra av att bli satta på plats!