Är Not Enough Kittens en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Not Enough Kittens

Min bet:1 SEK

Max bet:1000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Double Symbols:

Not Enough Kittens

Det kan aldrig bli för mycket kattungar, tänkte Thunderkick, och skapade Not Enough Kittens – en lekfull videoslot som alla som älskar pälsdjur blir glad av.

Senaste åren har katter på nätet blivit ett fenomen och Not Enough Kittens är en del av den rörelsen. Vid spakarna sitter en galen kattkvinna och på hjulen får vi se garnnystan och kattungar. Låter det här som en videoslot för dig?

Wilds och scatters

I Not Enough Kittens finns det lådor – alltså symboler – som innehåller en eller två katter. Om du får en vinstlinje med en wild kommer lådan med endast en katt förvandlas till en låda med två katter. Det innebär att din vinst blir ännu större eftersom två katter är mer värda en än i Not Enough Kittens. Bara för att öka dina chanser att vinna ersätter wilds-symboler alltid övriga symboler.

På hjulen kan det även dyka upp en kattlucka med bokstaven F på. Den här symbolen är en scattersymbol och F står för freespins. När du lyckats samla ihop tre freespins aktiveras bonusen och hur många gratissnurr du får beror på hur många symboler du samlat på dig. Det börjar med tio freespins när du har tre symboler och sedan ökar det upp till 25 gratissnurr för sex symboler.

Bonusspel

Det finns en bonusfunktion i Not Enough Kittens och det den som du precis läste om under ”Wilds och scatters”. Det handlar alltså om att samla ihop så många scattersymboler som möjligt för att du ska få så många gratissnurr det bara går. Du kan få upp till 25 snurr men då måste du få ihop sex symboler. När du använder free spins kommer wilds alltid tre och tre på hjulet.

Sammanfattning

Alla som älskar katter kommer älska Not Enough Kittens. Om du inte älskade katter förut kommer du göra det nu. Automaten har fem hjul, 35 vinstlinjer och ett underbart tema. Det är svårt att inte falla för Not Enough Kittens. När det kommer till återbetalningsprocent ligger den på 96,51 % och det är perfekt. Vi tycker att automaten förtjänar höga betyg men kanske föll vi för kattungarna.

Grafik och ljud

Det finns mycket positivt att säga om Not Enough Kittens men bäst av allt är grafik och ljud. Thunderkick har lyckats skapat en lekfull och vacker videoslot som inte känns som en videoslot utan snarare som ett barnspel. Och det är inte negativt. Man blir glad av att spela Not Enough Kittens. Den lättsamma musiken och kattungarnas härliga jamanden är två bidragande anledningar.