Är Mystery at the Mansion en favorit?

.

Mystery at the Mansion

Min bet:2.5 SEK

Max bet:1000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

Mystery at the Mansion Casino Spel

Mystery at the Mansion är ett mycket trevligt spel, med ett lite annorlunda bonusspel som piggar upp. Dramatiska ljudeffekter hjälper att göra stämningen lite Hitchcock-aktig och ger extra plus. Mystery at the Mansion är framtaget av Svenska Netent.

Wilds och Scatters

Wildsymbolen i Mystery at the Mansion är en man med svart hatt och pipa i munnen. Wilden fungerar som en sorts joker som kan ersätta andra symboler för att leda till vinst. Scatter- och bonussymbolerna blir dock inte ersatta.

I Mystery at the Mansion är scattersymbolen ett hus i natten med månen som lyser upp bakifrån. Detta är den enda symbol som kan förekomma hur som helst på spelplanen och ändå ge vinst. Vid vinst multipliceras insatsen med det tal som angivs i spelets PAYTABLE och får man tre eller fler scattersymboler i samma runda så vinner man dessutom mellan 10-30 free spins som i sin tur ger vinst gånger tre.

Bonusspel

Bonusspelet aktiveras när tre eller fler bonussymboler framträder på en insatslinje. Symbolen är en gråhårig överste som också är nyckelpersonen i bonusspelet.

Spelet går ut på att svara på frågor om var, hur, varför och av vem denne överste blivit mördad. Olika svar ger olika poäng och rätt svar ger en bonussumma.

Sammanfattning

När samma symboler uppträder efter varandra från vänster till höger i en aktiv insatslinje så utgår vinst beroende på symbolens värde, dessa hittar du hittar i spelets PAYTABLE längst ner till vänster på spelbordet. Endast scattersymbolen kan vara placerad hur som helst och ändå ge vinst. Bara den högsta vinsten per linje betalas ut, trots att det kan förekomma flera, däremot kan man vinna på flera linjer i varje omgång.

Mystery at the Mansion har fem hjul, 25 insatslinjer, fyra nivåer och myntvärdet kan ställas in till mellan 0.01 och 0.5. Alla värden kan ändras inför varje ny spelsnurr. Spelet har en knapp som heter MAXINSATS som sätter alla värden utom myntvärdet på högsta möjliga vid användning, myntvärdet ställer man in själv.

En annan användbar funktion är AUTO, där spelet snurrar hjulen åt en efter att man ställt in de värden man vill spela med. Man får välja mellan 10-1000 autosnurr och kan när som helst avbryta dem med hjälp av stoppknappen.

Grafik och Ljud

Mystery at the Mansion andas, som namnet antyder, mystik i samma anda som sällskapsspelet Cluedo. Symbolerna består bl a av en ljusstake, en giftflaska och en skuggad hand som håller en pistol.

Dramatiska ljudeffekter som påminner om en gammal skräckfilm.