är Mega Joker en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Mega Joker

Min bet:1 SEK

Max bet:50 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Jackpot:

Mega Joker Casino Spel

Mega Joker är en av de populärare spelautomaterna på nätet. Med olika spellägen blir Mega Joker en väldigt intressant spelautomat. Chansen att vinna jackpot ökar spänningen ytterligare. I utseendet är automaten klassisk och ljudeffekterna likaså. En klassisk spelautomat med en twist!

Supermeter

Om man spelar med knappen MAXINSATS och har myntvärdet ställt till maximala 10 € så aktiveras supermeter-läget vid varje vinst. Man förflyttas då från de nedre hjulen till de övre där alla vinster är värda det tiodubbla mot grundläget. Man kan förstås välja att lägga sin vinst i sitt saldo, men supermeter-läget är så fördelaktigt att det är värt risken. Man kan välja att satsa i olika nivåer från 20-200 mynt, beroende på vilken pott man har med sig upp.

I supermeter-läget spelas alltid alla fem insatslinjer. Brevid supermeter-hjulen finns dess vinstplan. I supermeter-läget finns några specialfunktioner såsom att man vinner en hemlig bonus mellan 100 och 2000 mynt om en joker dyker upp i mittenhjulet när man spelar med en insats på 100 mynt, och spelar man med 200 mynt som insats så ger en eller fler jokrar i valfria hjul en hemlig bonus på 100-2000 mynt. Maxvinsten i supermeter-läget är 2000 mynt.

Vinst och Jackpot

Mega Jokers vinstplan finns synlig på spelet hela tiden. Alla vinster i grundläge läggs automatiskt till i spelarens saldo. Det går att vinna på flera linjer i samma runda och symbolerna ska komma i följd från höger till vänster i aktiva insatsinjer för att ge utdelning.

Det finns en jackpot att vinna i Mega Joker och den är progressiv. Jackpoten är är slumpmässig men ju mer man satsar desto större är chansen att vinna.

Sammanfattning

Mega Joker ser ut som en klassisk spelautomat med blinkande jokrar, meloner, citroner och körsbär som symboler. Spelet har 2×9 hjul och två spellägen – grundläge och supermeter-läge. I grundläget kan man välja att spela på en linje eller alla fem och myntvärdets tre lägen kan ställas in i två nivåer 0.1, 0.2 och 1 € eller 1, 2 och 10 €. Man kan också spela med knappen MAXINSATS och då är myntvärdet automatiskt ställd till den högre nivån – 1, 2 och 10 €, och alla insatslinjer är aktiverade.

Myntvärdet ändrar man genom att klicka på myntsymbolerna nere till höger om spelplanen, och genom att trycka på knappen INSATS så väljer man om man vill spela på en eller alla fem insatslinjer.