Är Lucky 8-Line en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Lucky 8-line

Min bet:8 SEK

Max bet:128 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

Lucky 8-line Casino Spel

Lucky 8-line är precis som Magic Love, Crazy Sports och Safari Madness i upplägget men med annan design som ger lite 80-talskänsla med digitalt utseende och digitala ljudeffelter. Det har inga specialitéer, bonusar eller spelnivåer att locka med utan det man ser är det man får, vilket gör att det passar den som vill spela på en enkel spelautomat med många vinstchanser.

Sammanfattning

Knappen längst till vänster leder en till spelets vinstplan, där man kan se hur mycket var och en av symbolkombinationerna ger i utdelning vid vinst.

Lucky 8-line är en spelautomat med nio hjul och åtta insatslinjer, tre vågräta, tre vertikala och två diagonala. Man väljer själv hur många man vill spela på med knappen EN LINJE. När man vill spela på alla linjerna så trycker man på ALLA LINJER och när man vill avmarkera alla linjerna så trycker man på knappen RENSA ALLA. Man kan välja mellan två myntvärden – 0.1 eller 0.2 €, genom att trycka på myntsymbolerna längst ner till höger på spelet. Med knappen MAXINSATS aktiveras alla insatlinjerna, och myntvärdet ökar med åtta gånger.

Maxinsatsen i Lucky 8-line är 12.40 € och minsta insatsen är 0.1 €. Spelaren kan antingen låta hjulen snurra färdigt av sig själv eller själv välja när de ska stanna genom att trycka på startknappen, då stannas alla hjul samtidigt. Vill man stanna hjulen var försig så kan man använda knapparna RENSA ALLA, EN LINJE och ALLA LINJER. Lucky 8-line har också en autofunktion som gör att man kan låta spelet snurra och stanna hjulen automatiskt så många gånger som spelaren ställer in i förväg, AUTOn går att avbryta när som helst genom en stoppknapp.