Är Jack Hammer en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Jack Hammer

Min bet:2.5 SEK

Max bet:2500 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Sticky Win:

Jack Hammer Casino Spel

Jack Hammer är en spelautomat med serietidnings-look som känns väldigt fräsch och nyskapande. Som en frisk fläkt från utvecklarna (NetEnt). Alla som gillar spelautomater och brukar spela online har förmodligen testat någon av NetEnt-banditerna redan. Några av de mer kända är Mega Fortune och Arabian Nights som skapat flera miljonärer sedan de lanserades. Det senaste storspelet heter Gonzos Quest och även det bjöd på en hel del nyskapande funktioner.

Men nu var det Jack Hammer detta skulle handla om! Om du gillar färgglada old school comics med hårdkokta deckare i huvudrollen borde Jackhammer falla dig väl i smaken. Axla rollen som privatdeckare och lös mysterier i den hårdkokta men stundtals även glamorösa världen av brottsbekämpning.

Sticky Wilds och Random Wilds

Spelet är av den typ som populärt brukar kallas videoslot eller videobandit och det har 25 linjer, 3 rader och 15 av varandra oberoende hjul. Jackhammer har även extrafunktioner som sticky wins, free spins och wilds som ger ytterligare vinstmöjligheter.

Satsningar kan göras på 110 olika insatsnivåer. Om du får in en vinnande insatslinje eller 3 scattersymboler aktiveras sticky win-funktionen. Hjul med vinnande symboler hålls och alla andra hjul spinner igen och ger möjlighet till en större vinst. Hjulen fortsätter spinna så länge som det finns nya eller högre vinster. Om inga nya vinster uppstår och sticky win spelet avslutas betalas alla aktiva vinster ut.

Free Spins och Bonusspel

Fem eller fler scatters aktiverar spel i freespins läget. Freespins spelas med samma insats som omgången som aktiverar freespins. Du kan även vinna ytterligare Fria spinn under freespins-läget. Alla freespin-vinster tredubblas.

Sticky wilds funktionen bidrar på ett bra sätt till att öka intensiteten i spelandet och det är riktigt roligt när adrenalinet pumpar igång!

Design

Jack Hammer har ett ”tecknat” tema. Det vill säga att grafiken är uppbyggd som en serietidning i glada färger. Det är väldigt stilrent och snyggt men absolut inget 3D så långt ögat kan nå, vilket känns som ett annorlunda grepp såhär i dessa 3D-TV tider.

Självklart blir spelet tack vare detta lite ”plattare” om man jämför med exempelvis Secret Code eller Gonzo´s Quest. Jag kommer på mig själv med att tycka att det känns ganska befriande på ett sätt. Old school är nog rätt ordet. Trots seriegrafiken känns inte Jackhammer mossigt, snarare tvärtom. Denna bandit är en kvick liten rackare som känns rolig att spela!

Ljud

När det gäller ljud så är Jack Hammer old school. Här finns inget soundtrack som man vill ladda ner och ha i sin mp3-spelare. Det vi bjuds på är en knippe med olika ljudeffekter som är ganska typiska för en spelautomat.

Det funkar klockrent och Net Entertainment har extremt bra känsla för hur en slot ska bete sig. Ljudeffekterna bidrar rejält mycket till att skapa ett sug i magen när man till exempel prickar in en Sticky Win. Jackhammer kommer säkerligen att falla en viss typ av spelare i smaken medan andra kanske ser det mest som en parentes i spelportföljen. Fartfylld, renodlad banditaction med ett par nya grepp och lukrativa funktioner.

 

Sammanfattning

Det tål att sägas att Jack Hammer säkerligen kommer att falla en viss typ av spelare i smaken medan andra kanske ser det mest som en parentes i spelportföljen. Fartfylld, renodlad banditaction med ett par nya grepp och lukrativa funktioner.