.

Icy Wonders

Min bet:3 SEK

Max bet:600 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Jackpot:

Icy Wonders Casino Spel

Icy Wonders är till utseendet ett sött spel med glada bakgrundsljud. I övrigt är det precis likadant som de andra Wonders-spelen med undantaget att det har ett bonusspel. Bonusspelet kunde haft lite högre bonussummor, men faktumet att det finns väger upp den nackdelen. Jackpot-chansen ökar spänningsnivån i spelet.

Wilds och Scatters

Icy Wonders wildsymbol är en glad val. Wildsymbolen ersätter alla andra symboler förutom scattern och jackpoten för att hjälpa en linje till vinst, lite som en joker.

Scattersymbolen i detta spel är en eskimåflicka med långt svart hår. Scattern kan ha vilken placering som helst på spelhjulen och multiplicerar vinsten enligt den plan som finns i spelets PAYTABLE. Förekommer tre eller fler symboler så aktiveras 10+ free-spins.

Bonusspel

Icy Wonders ger en möjlighet att vinna Jackpot. Jackpotsymbolen är en stjärna och ju högre insats du spelar med, desto högre är chansen att du vinner jackpoten. Får du fyra stjärnor i rad så vinner du Wonder Jackpot och med fem stjärnor vinner du Mega Wonder Jackpot.

Jackpotvinsten går i enlighet med Betsson. Det finns också ett bonusspel som går ut på att välja pingviner. Varje pingvin håller en fisk bakom ryggen och varje fisk motsvarar en viss bonussumma. Tre av pingvinerna håller bara i galma fiskben och dessa är niterna. Vinsterna är dock relativt låga.

Sammanfattning

Vinner gör man när likadana symboler dyker upp efter varandra i en aktiv insatslinje, bara scattersymbolen är undantag från denna regel. I spelets PAYTABLE kan man se hur mycket de olika symbolerna ger i vinst. Det går att vinna i flera linjer under samma snurr, men endast den högsta vinsten in varje linje betalas ut.

Icy Wonders har fem hjul, 30 insatslinjer och fyra spelnivåer. Myntvärdet går från 0.01 till 0.5. Spelet har en knapp som heter MAXINSATS och trycker man på den istället för den vanliga startknappen så spelas alla värden automatiskt på max, endast myntvärdet kan ändras av dig. Med högsta myntvärdet, 0.5, blir maxinsatsen 60 €.

Icy Wonders erbjuder också en AUTO-funktion där spelet snurrar hjulen åt dig. Ställ in de värden du vill spela med (nivå, antal linjer och myntvärde) samt hur många snurr mellan 10-1000 du vill att spelet ska spela åt dig så sköter resten sig självt. Du kan lätt avbryta AUTOn genom att trycka på stoppknappen.

Grafik och Ljud

Icy Wonders är ett annat spel som för tankarna till barnprogram, symbolerna är muntra små djur, isinklädda bokstäver och igloos. Spelet har både bakgrundsljud som består av djurläten och andra ljudeffekter.