Är Hugo 2 en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Hugo 2

Min bet:1 SEK

Max bet:1000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Troll Race:

Hugo 2

Om du var liten på 90-talet har du koll på Hugo. Ett snällt troll med två horn i pannan. På 90-talet var han med i diverse TV-program. Barn – och vuxna – kunde ringa in för att styra honom med sin telefon genom spännande äventyr. Under 2016 förvandlade Play’N GO det snälla trollet till en videoslot och det blev en stor succé. Därför har man nu gjort en uppföljare – nämligen Hugo 2.

Wilds och Scatters

I Hugo 2 finns det en wildsymbol och det är Hugo. Den kan ersätta alla andra symboler med undantag för scattersymboler. Som scatter får vi sen den elaka häxan Afskylia. Om du får tre eller fler scatters med Afskylia var som helst på hjulen triggas ett bonusspel. Det finns dock en till scatter i Hugo 2 och på den får vi se en bäver. Om du får tre eller fler bävrar triggas Troll Race Bonus.

Bonusspel

Det finns två olika bonusspel i Hugo 2. Om du får minst tre scatters med den elaka häxan Afskylia på triggas ett spännande bonusspel. Beroende på hur många symboler som triggade bonusspelet får du ett, två eller tre liv. Här ska du styra Hugo genom Skull Cave i en gruvvagn. Om du tar dig ända till slutet multipliceras din vinst med fem. Det ger dig chansen att få en fin vinst.

Om du istället får tre eller fler bävrar på hjulen triggas Troll Race Bonus. Det som händer då är att du belönas med tio spins. Men det slutar inte här. I Troll Race Bonus kan ytterligare tre bonusfeatures triggas – Beaver Cleaver, Hugo, Hugo, Hugo och Treasure Hunt. Vad du vinner beror på vilken feature som triggas och hur många gånger den triggats. Du kan bland annat vinna spins.

Sammanfattning

Play’N GO har lyckats med sin uppföljare till Hugo. Det är en på många sätt traditionell video slot med tre rader, fem hjul och tio fasta vinstlinjer. Men det som gjorde att vi fastnade för Hugo 2 är dom olika bonusspelen. Förutom att man blir lite nostalgiskt känns det väldigt spännande. Det är intressant hur Play’N GO förvandlat Hugo från datorspel till en modern videoslot.

Grafik och ljud

Det är lätt att bli nostalgisk när man spelar Hugo 2. Grafiken och ljuden känns igen från spelen på 90-talet. Den enda skillnaden är att det blivit snyggare. Vi gillar den lekfulla grafiken och musikslingan som spelas. Play’N Go har gjort ett bra jobb för att väcka Hugo till liv igen. Man ska framför allt ha cred för att man sparat gamla detaljer. Till exempel att Hugo knackar på rutan. Det gillas!