Är Ghost Pirates en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Ghost Pirates

Min bet:2.5 SEK

Max bet:625 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

243-ways:

Ghost Pirates Casino Spel

Videobanditer med pirattema är hett just nu, nyligen lanserades storspelet Barbary Coast. Nu kommer Net Entertainment med svar på tal i form av Ghost Pirates. Ghost Pirates är en videospelsautomat med 5 hjul som erbjuder 243 olika sätt att vinna på. Dessutom hittar du scatters, Gratis spinn och wildersättningar. Det finns inga traditionella insatslinjer i Ghost Pirates. Du väljer istället (med knappar) om du vill spela på 3, 9, 27 eller 243 insatssätt på 1 till 5 insatsnivåer.

 

Free Spins

3+ scatter-symboler aktiverar ”Free spins” läget. Scatter-symbolerna måste ligga i rad från hjulet längst till vänster. Gratis spinn läget spelas med samma insats som omgången som aktiverar spelet. Du kan även vinna fler gratis spinn under en Free spins-omgång. Samtliga ”Free spin-vinster” är tredubbla!

 

Grafik och Ljud

Det första som möter spelaren är intro-skärmen med ett piratskepp på ett stormande hav. Känslan av att detta inte är någon vanlig dussin automat infinner sig direkt. När spelet laddat klart och spelskärmen kommer upp så infrias mycket av det man förväntat sig. Grafiken är grymt snygg! Alla snygga grafiska effekter höjer spelkänslan en hel del. Symbolerna i Ghost Pirates går naturligtvis i sjöröveriets tecken. Här hittar man kanoner, ett ankare, den grymme ”enögda Ed”, Mad Monkey, karta och kompass, papegojan Polly, dödskallar, guldpengar och lite annat som hör genren till.

Gränssnittet hos Ghost Pirates skiljer sig lite från många av NetEnts övriga spelautomater. Utvecklarna har jobbat på att ge spelet ett snyggt och välgjort ”skin”. De flesta funktionerna är dock som vanligt och allt känns väldigt tydligt och lätt att förstå sig på. Det är ganska skönt att slippa alla meckiga vinstlinjer och denna nya variant med olika insatssätt är ett lyckat drag.

Ljudet utgörs av diverse filmliknande ljudeffekter. Lite pampiga fanfarer och liknande. Inte mycket att säga om ljudeffekterna förutom att de gör sitt jobb. Helhetsintrycket är att Ghost Pirates är en snygg och fräsch videospelautomat. Ett litet, litet minus är att hjulen känns lite tröga. Man får aldrig riktigt den där kicken som en snabbare spelautomat kan ge. Men där är ju smaken delad.

Sammanfattning

Startknappen drar igång spel med det aktuella insatssättet och insatsnivån. Med knappen Maxinsats startar spelet med högsta insatssätt, högsta insatsnivån och det förvalda myntvärdet.

Auto-knappen startar spelet automatiskt för det antal omgångar man valt från början. Vinstberäkningarna grundas på symbolkombinationerna från vänster till höger i rad. Den första symbolen i vinstkombinationen måste vara på det första hjulet. Vinnande kombinationer och utdelningar görs enligt den information som du hittar under paytable. Vinster på insatssätt multipliceras med insatsnivå. Wild-symbolen ersätter alla symboler. Scatters ger total insats gånger multiplikatorn.

Ghost Pirates är en snygg och modern spelautomat som bär Net Entertainments signum rakt igenom. Om du är en fan av pirater och gillar lite tuffare stuk så kommer du knappast att bli besviken på Ghost Pirates. Några nya grepp har testats utan att gå ifrån det vanliga konceptet och grafiken är riktigt snygg och välgjord. 15 gastar på död mans kista, korka upp romflaskan och testa själv!