.

Geisha Wonders

Min bet:3 SEK

Max bet:600 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Jackpot:

Geisha Wonders Casino Spel

Geisha Wonders känns i designen lite nyskapande, spelet har passande effektljud och ett rasslande bakgrundsljud som avbryts ibland av ett bambuvindspel. Jackpotbonusen är ett roligt spänningsmoment.

Wilds och Scatters

Geisha Wonders wildsymbol är en buddhastatyett. Wildsymbolen fungerar som en sorts joker som kan ersätta vilken symbol som helst, förutom scatter- eller jackpotsymbolerna, för att hjälpa en insatslinje till vinst.

Scattersymbolen i Geisha Wonders är en geisha som håller en solfjäder. Vinst med scattersymbolen multipliceras med den multiplikator som går att finna i spelets PAYTABLE. Förekommer dessutom tre eller fler scattersymboler så utgår free-spins.

Bonusspel

Geisha Wonders har inget klassiskt bonusspel men å andra sidan ett jackpot-spel. Chansen att vinna jackpot ökar ju högre insats du spelar med. Det finns två olika jackpots att vinna, fem symboler ger Mega Wonder Jackpot och fyra symboler ger Wonder Jackpot. Jackpotsymbolen är en stjärna och vinstsumman för jackpoten, som är rörlig i enlighet med Betsson, går att se på toppen av spelbordet.

Grafik och Ljud

Geisha Wonders är ett spel som tar en till Asien. Bakgrunden är ljus och symbolerna består av bl a tekannor och – koppar, rislampor, bonsaiträd och solfjädrar. Spelet, som har tre rader och fem hjul, har också trevliga ljudeffekter.

Sammanfattning

Vinst utgår när likadana symboler förekommer i rad i en av dig förvald insatslinje, endast scattersymbolen kan uppträda slumpartat och ändå leda till vinst. Vad varje symbol är värd framgår i spelet PAYTABLE som finns längst ner till vänster på spelautomaten. Det går att få flera vinster på en linje men då betalas bara högsta vinsten ut, dock kan man vinna på flera linjer under samma omgång.

Geisha Wonders har 30 insatslinjer, fyra nivåer och ett myntvärde som går att ställa in till mellan 0.01 och 0.5. Spelet har en knapp som heter MAXINSATS och trycker man på den istället för den vanliga startknappen så spelas alla värden automatiskt på max, endast myntvärdet kan ändras av dig. Med högsta myntvärdet, 0.5, blir maxinsatsen 60 €. Geisha Wonders erbjuder också en AUTO-funktion där spelet snurrar hjulen åt dig. Ställ in de värden du vill spela med (nivå, antal linjer och myntvärde) samt hur många snurr mellan 10-1000 du vill att spelet ska spela åt dig så sköter spelet resten. Du kan lätt avbryta AUTOn genom att trycka på stoppknappen.