Är Fruit Spin en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Fruit Spin

Min bet:2 SEK

Max bet:2000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Lucky Wheels:

Fruit Spin

Fruit Spin är en ny videoslot från NetEnt som flörtar med klassiska automater. Den har fyra rader, fem hjul och 40 vinstlinjer. På hjulen ser du fruktsymboler, bars och även en 7bar. Fruit Spin har med andra ord en skön retrokänsla. Det är ingen hemlighet att NetEnt gör stilrena videoslots och Fruit Spin är inte ett undantag. Nedan kan du läsa mer om Fruit Spin – bland annat om bonusspel.

Wilds och Scatters

I Fruit Spin kommer wilds alltid i block om 3×3 och kan dyka upp var som helst på dom tre hjulen i mitten. Wilds kan ersätta alla symboler med ett undantag – nämligen scatters. Även scatters kommer i block om 3×3 men till skillnad från wilds kan dom dyka upp precis var som helst på hjulen. Om minst en rad med scatters är synlig aktiveras en spännande feature som kallas Lucky Wheels.

Bonusspel

Fruit Spin har som sagt en spännande feature som kallas Lucky Wheels. Den aktiveras så fort minst en rad med scatters är synlig. Lucky Wheels är tre hjul som snurrar var och en för sig. Med lite tur har du möjligt att vinna free spins och extra mynt. Du får en spin på vartdera hjulet för varje rad med scatters – om bara en rad var synlig får du en spin och så vidare. Det är en rolig feature!

Grafik och ljud

Det är svårt att inte gilla Fruit Spin. Den är härligt old school med geometriska mönster och fruktsymboler. I bakgrunden hör vi musik som andas 80-tal. Man har verkligen lyckats hitta en bra balans mellan retro och modernt. NetEnt är kanske mest kända för att skapa användarvänliga och snygga videoslots och Fruit Spin lever upp till dom höga krav vi ställer på spelautomater från NetEnt.

Sammanfattning

Senaste åren har spelautomater förvandlats till videoslots. Därför det roligt att NetEnt som styrt utvecklingen framåt tagit ett par kliv tillbaka – Fruit Spin har nämligen hämtat inspiration från klassiska spelautomater med fruktsymboler snarare än från avancerade videoslots som Gonzo’s Quest och Jack and the Beanstalk. Fruit Spin har en härlig retrokänsla som du kommer gilla.