Är Fruit Case en favorit?

.

Fruit Case

Min bet:2 SEK

Max bet:1000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Free Falls:

Fruit Case Casino Spel

Något som vi på Hasardspel alltid tycker är trevligt är när det lanseras nya spelautomater som håller hög kvalitet. Efter att de senaste släppen från NetEnt (med undantag av Jack Hammer) har hållit fokus på vass 3D grafik och en mängd olika funktioner kommer nu en bandit av det lite enklare slaget.

Fruit Case skulle kunna kallas fruktslot tack vare att den faktiskt har frukter som symboler. Men det skulle ändå vara en missvisande beskrivning. Det är inte någon klassisk fruktslot detta handlar om, utan mer en modern videobandit med frukter som tema.

Wilds och Free Falls

Symbolerna som utgör en vinnande linje i Fruit Case krossas och försvinner och tomrummet de lämnar fylls med fler fallande symboler. Så länge du lyckas få in vinnande kombinationer upprepas lavinläget.

Om din vinstlinje innehåller en Wild har du dessutom räkna med att klämma ut ännu större vinster. Wildsymbolen ersätter andra symboler på hjulen för att komplettera en vinstlinje, och den multiplicerar även dina vinster. Om du får upp 3 free fall symboler så aktiverar du 10 Free Falls där du kan vinna ännu mer gratis omgångar och även tredubbla dina vinster.

Grafik och Ljud

När det kommer till grafiken har Fruit Case inte mycket att erbjuda den som suktar efter smaskig 3D och häftiga animationer. Det är inte alls det konceptet man har valt att använda denna gång. Nu bjuds vi istället på en layout som går åt det humoristiska hållet. Man tänker på klassiska spelkaraktärer som inky, pinky, blinky och clyde från Pac Man snarare än de stenhårda Boom Brothers.

Tycka vad man vill om den typen av spel, det är nästan omöjligt att inte låta sig charmas av Fruit Case. Att ljuden dessutom består av klassiskt ”blippande” får min spelnostalgi att bokstavligen gå i spinn!

Sammanfattning

Fruit Case är en färgsprakande fruktskål som har 5-hjul och 20 linjer. Färska frukter åker längs ett transportband och det är din uppgift att krossa dem för att kamma hem saftiga vinster. Glädjande nog har utvecklarna valt att, även denna gång ha med lavinfunktionen (Avalanche), där symbolerna faller på plats från ovan istället för att snurra som vanliga hjul. Första gången det greppet användes var i Gonzos Quest och med tanke på det spelets popularitet är det uppenbarligen något som de flesta spelare gillar.

Den lägsta insatsen i Fruit Case ligger på 2 kr och den högsta är 1000 kr när du spelar alla 20 linjerna på högsta insatsnivå.