Är Flowers en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Flowers

Min bet:3 SEK

Max bet:750 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Double-symbol:

Flowers Casino Spel

Flowers är ett så kallat videospel, eller videobandit med färgsprakande sommartema som har fem stycken hjul och tre rader. En helt ny funktion har lagts till i spelet, nämligen double-symbolen. Dessutom finns här även wilds och freespins (med Stacked Wild-symboler) som innebär duktigt med vinstmöjligheter. Du kan välja att spela från en upp till trettio insatslinjer på olika insatsnivåer.

För att se samtliga vinnande kombinationer och utdelningar kan du titta i spelets paytable där allt listas. Wildsymbolerna ersätter alla symboler utom Free spin och Double-symboler för att komplettera din vinstlinje. Endast högsta vinst per aktiv insatslinje ger utdelning.

Double-Symbol

Freespinsymboler och mediumvinstsymboler kan i Flowers vara antingen Single- eller Double-symboler. Double-symboler räknas som 2 Single-symboler. Vinsterna styrs av det totala antalet symboler som visas på en insatsrad. Med Double-symboler kan en vinnande insatsrad ha 3 till 10 symboler totalt.

 

Free Spins och Stacked Wilds

Freespin-symboler kan visas som Single- eller Double-symboler. Double-symboler räknas som 2 Single-symboler. Fyra eller fler freespinsymboler aktiverar freespins.

Freespins spelas med den insats som var aktuell den omgång som aktiverar dem. Under freespins kan stacked wild-symboler visas på hjulen och ge chans till högre vinster. Vid freespins spel behövs fyra eller fler freespinsymboler för att aktivera ytterligare freespins. Alla vunna freespins läggs automatiskt till de redan befintliga.

Grafik och Ljud

Flowers är en fest för ögat och en regnbåge av färger! Efter en lång kall vinter känns det också skönt med lite somriga ljud i form av fågelkvitter som hela tiden hörs i bakgrunden. Som att ligga på en sommaräng och lyssna!

Grafiken är i klass med andra Net Entertainment-spel som Super Lucky Frog och liknande. Det vill säga som en sagobok. Spelsymbolerna består av olika blommor med mänskliga drag. En glad solros, galna blåklockor, röda rosor, gröna (köttätande?) växter, olika bokstäver och så vidare.

Sammanfattning

Jag tycker inte att Flowers är något vidare innovativt spel förutom att man lagt in den nya funktionen med dubbel-symbolen. Annars är det en typiskt medelbra spelautomat som gör sitt jobb utan att sticka ut allt för mycket.

Sommartemat känns trevligt just i skrivandets stund (april) och jag har roligt medan jag testar Flowers. Jag vet dock att NetEnt kan bättre och väntar med spänning på en ny spelautomat av samma höga kvalitet som Boom Brothers.