.

Fishy Fortune

Min bet:10 SEK

Max bet:10 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Jackpot:

Fishy Fortune Casino Spel

Fishy Fortunes är bebisen bland Betssons slotspel. Det går inte att komma upp i höga insatssummor – eller vinster – och till och med myntvärdet är stelt. Spelet har en söt layout och chansen att vinna Jackpot gör det hela lite extra kul, även om den inte är så väldigt hög. Detta spel passar den som vill spela försiktigt då det är förhållandevis svårt att bli av med stora summor pengar här.

Wilds, Scatters och Jackpot

Wildsymbolen, som i detta spel är en skattkista, kan ersätta alla symboler, förutom scattersymbolen, för att hjälpa en linje att leda till vinst. Dessa vinster dubbleras alltid, men kan inte ge Jackpot.

Fishy Fortunes scattersymbol är en rosa snäcka med en pärla i som förvandlas till en sjöjungfru när den aktiveras. Scattersymbolen gör att vinster multipliceras enligt den tabell som återfinns i spelets PAYTABLE. Tre eller fler scatters aktiverar 15-30 free spins som i sin tur tripplar alla vinster (med undantag för Jackpots).

Fishy Fortunes har inget vanligt bonusspel men ger chans att vinna en liten jackpot. Jackpotsymbolen är en lila bläckfisk och fem bläckfiskar i rad ger Jackpot.

Grafik och Ljud

Tänk Finding Nemo, eller Den Lilla Sjöjungfrun så vet du på ett ungefär hur Fishy Fortune ser ut. Symbolerna är t ex en clownfisk, en bläckfisk, en krabba och en skattkista fylld till brädden med guld och rikedomar.

Bakgrundsljudet är väldigt diskret och ljudeffekterna glada.

Sammanfattning

När samma symboler uppträder efter varandra i en aktiv spellinje, från vänster till höger så utgår vinst. Endast scattersymbolen behöver inte komma i en specifik ordning för att ge vinst. I spelets PAYTABLE hittar man information om vad varje symbol har för värde. Det finns längst ner till vänster på spelhjulet. Det kan förekomma flera vinster på samma linje, dock betalas bara den högsta ut, men man förstås vinna på flera linjer i samma runda.

Fishy Fortune har, precis som Arabian Nights, endast 10 spellinjer och en enda insatsnivå, vilket ger spelet små variationsmöjligheter. Det finns dessutom bara ett myntvärde – 0.1 €. Det går att välja att spela på alla linjer, eller bara en, det är det enda man kan ställa in själv i detta spel. Spelet har en AUTO-funktion där man ställer in det antal linjer man vill spela och sedan låter man hjulen snurra automatiskt mellan 10-1000 snurr. Det går att avbryta AUTOn genom en stoppknapp när som helst.

Man kan också spela med MAX-insatsknappen men då spelet inte har så många variationsmöjligheter så är det bara linjeantalet som ställs till max. Högsta möjliga insats i Fishy Fortune är så lite som 1 € och minsta är 0.1 € och beror enbart på det antal linjer du väljer att spela med.