Är Finn and the Swirly Spin en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Finn and the Swirly Spin

Min bet:1 SEK

Max bet:2000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Spin Mechanic:

Finn and the Swirly Spin

Inom irländsk folktro är leprechauns – eller pysslingar – kortväxta herrar som är klädda i gröna färger. Inte sällan har dom stora skägg. I Finn and the Swirly Spin får du slå följe med den flöjtspelande och magiska pysslingen Finn som bor på den gröna ön. Tillsammans får ni uppleva många spännande äventyr. Om du gillar folktro och sagor kommer du älska Finn and the Swirly Spin.

Wilds

Det finns bara en wild-symbol i Finn and the Swirly Spin – en blinkande gul stjärna. Symbolen kan fungera på två olika sätt. Om den ingår i en vinnande kombination exploderar den och röjer symboler som ligger intill. Men om en vinnande kombination inte har en wild-symbol kommer en wild istället ersätta en symbol i den vinnande kombinationen så fort den har lämnat spelplanen.

Bonusspel

Finn and the Swirly Spin har hela fyra bonusfunktioner och fyra freespinsspel. Bonusfunktioner triggas när spelplanen står still och alltid innan eventuella vinster betalas ut. När vinster betalats ut kan du istället trigga freespinsspel – men bara om nyckeln i nyckelsymbolen är i mitten av spelplanen. Nedan ser du en lista över bonusfunktioner och freespinsspel i Finn and the Swirly Spin.

Bonusspel i Finn and the Swirly Spin

  • Dragon Destroy
  • Irish Luck
  • Magic Transform
  • Starfall Wilds

Freespinsspel i Finn and the Swirly Spin

  • Golden Pot
  • Lava Lair
  • Lucky Mug
  • The Star Bar

Sammanfattning

Finn and the Swirly Spin är en lekfull videoslot som man inte kan låta bli att tycka om. NetEnt har lyckats ännu en gång. Det finns mycket bra att säga om både grafik och ljud men det som sticker ut är den annorlunda spelplanen. Du slipper nämligen dom gamla hjulen. NetEnt har istället skapat en spiral som börjar i nedre vänstra hörnet och slutar i mitten. Häng med Finn så får du se!

Grafik och ljud

NetEnt är framför allt kända för sin grafik och känsla för spelupplevelse. Finn and the Swirly Spin är inget undantag. Spelet inleds med en video där vi får stifta bekantskap med Finn – vår magiska pyssling. Finn dansar både disco och irländsk dans till stämningsfull musik. Den underbara känsla som den här videosekvensen skapar fortsätter sen genom hela Finn and the Swirly Spin.