Är Eye of the Amulet en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Eye of the Amulet

Min bet:2 SEK

Max bet:2000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Sandstorm:

Eye of the Amulet Casino Spel

Eye of the Amulet är en spännande videoslot med äventyrstema. Här får du ta rollen som en gravplundrare på jakt efter en magisk amulett. Sökandet tar dig till Egypten och mystiska pyramider. Bakom den populära spelautomaten står iSoftBet. Det är en snygg videoslot där alla detaljer rimmar väl med temat som är Egypten, skatter och äventyr. Läs mer om Eye of the Amulet nedan.

Wilds och Scatters

I Eye of the Amulet får en skarabé agera wildsymbol. Skarabén var omåttligt populär som både amulett och sigill i forntida Egypten och är formgiven efter en skalbagge. För dom gamla egypterna var skarabén starkt förknippad med Khepri, morgonsolens Gud. Wildsymbolen kan ersätta alla andra symboler med ett undantag – nämligen scattersymbolen som är själva amuletten.

Bonusspel

Det är amuletten som är bonussymbolen. Den triggar både Wheel of Fortune- och Sandstorm-featuren. När du snurrar på Wheel of Fortune kan du vinna extra wilds, multipliers och spins. Beroende på hur stark sandstormen är kan du belönas med extra wilds, fem symboler i rad, wild reels eller en free spins-feature. Sandstormen kan drabba spelplanen när som helst inför varje snurr.

Sammanfattning

Om du gillar äventyr kommer du gilla Eye of the Amulet. Det är en klassisk videoslot med fem hjul och 40 pay-lines. Du kan satsa mellan två och 20 kr per snurr och vinna upp till 500 000 kr. Faktum är att Eye of the Amulet har hög RTP-procent, nämligen 96,51 %. iSoftBet har tänkt på allt för att skapa ett spännande tema – som sandstormen som plötsligt kan drabba spelplanen.

Grafik och Ljud

iSoftBet gör alltid snygga videoslots och Eye of the Amulet är inget undantag. I bakgrunden ser vi palmer och pyramider och en skattkista gör oss påminda om varför vi spelar. Musiken skapar en stämningsfull atmosfär – det känns nästan som att man är i forntida Egypten. Musiken samspelar dessutom med spelplanen – när man vinner hörs en speciell slinga. Allt känns genomtänkt.