Är Excalibur en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Excalibur

Min bet:2 SEK

Max bet:800 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Avalanche:

Excalibur Casino Spel

Excalibur är ett snyggt spel som erbjuder stora insats- och utkomstvariationer samtidigt som det inte är så avancerat att man tappar översikten över spelet och dess vinstalternativ. Det är ett behagligt spel, mycket tack vare musiken och de trevliga bilderna. Minus för att inget bonusspel erbjuds.

Wilds och Scatters

Wildsymbolen i Excalibur är ett svärd. Denna symbol fungerar som en sorts joker och ersätter alla andra symboler, förutom scattersymbolen. Vinster med wildsymbolen ger två gånger vinsten när den ersätter en annan symbol. På tredje hjulet finns en golden wildsymbol, den fungerar som en vanlig wild men ger fyra gånger vinsten när den ersätter en annan symbol.

Excaliburs scattersymbol är en gyllene bägare fylld med vin, den ger den totala insatsen multiplicerad med multiplikatorn, som man finner i spelets PAYTABLE. Hur scattersymbolerna är positionerade har ingen betydelse. Får man tre scattersymboler så vinner man utöver den vanliga vinsten också 10 free spins, fyra symboler ger vinst plus 20 free spins och fem symboler ger vinst plus 30 free spins. En free spin-vinst ger tre gånger vinsten och utesluter därefter ytterligare free spins.

Sammanfattning

Alla vinnande kombinationer finns i spelets PAYTABLE som man finner genom en knapp längst ned till vänster på spelet. Vinsten multipliceras med hur mycket du satsat per insatslinje. Ju fler insatslinjer du spelar, desto större är chansen att vinna. Man kan få fler vinster på samma insatslinje, men man vinner bara den högsta, dock kan man vinna på flera linjer under samma snurr.

Excalibur har fyra insatsnivåer, 20 insatslinjer och man kan välja att spela på allt från en linje till alla 20. Man väljer själv vilken nivå man vill spela på och hur många linjer. Trycker du på knappen MAXINSATS så spelas spelet med alla insatslinjer och högsta insatsnivån samt ditt förvalda myntvärde (0.01-1). Du kan också välja att låta hjulen snurra automatiskt genom att välja AUTO, du får då ange det antal omgångar du vill spela, från 10-1000 och sedan sköter spelet resten. Man kan när som helst stoppa autospelet genom en stoppknapp, annars snurrar hjulen automatiskt tills det valda varvantalet är uppnått, det stannar alltså inte vid vinst.

Grafik och Ljud

Excalibur är ett av NetEnts nyare slotspel och för tankarna till medeltiden. Det har fem hjul med figurer bestående av bl a riddare, häxor, sköldar och svärd. Bakgrundsmusiken är en visslad melodi tillsammans med hästgnägg och kedjerassel, man kan också ana talande röster i bakgrunden, det ger en känslan av att man befinner sig på ett medeltida torg eller annan handelsplats. När man vinner spelas en klassisk fanfar upp. Hjulen snurrar relativt långsamt och den vane spelaren hinner se alla figurer fladdra förbi, vilket ökar på spänningen en smula.