Är Devil's Delight en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Devil’s Delight

Min bet:2 SEK

Max bet:1000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Sin Spins:

Devil's Delight Casino Spel

Devil’s Delight liknar inget annat videoslotspel, vilket är uppfriskande och med dess variationer, snygga layout och superroliga bonusspel, är det en spelautomat man gärna spelar om och om igen. Var försiktig bara, Devil’s Delight är högst beroendeframkallande!

Wilds och Scatters

Wildsymbolen i Devil’s Delight är en kostymklädd bock med gula ögon, horn och djävulsvingar. Denna symbol fungerar som en sorts joker och ersätter alla andra symboler, förutom scattersymbolen. Om man får wildsymbolen på hjul 2,3 eller 4 så växer den och täcker hela det aktuella hjulet (till skillnad mot en tredjedel i vanliga fall).

Devil’s Delights scattersymbol är ett pentagram, den aktiverar 3+ Free Spins som i sin tur sedan kan ge ytterligare scatters. Vid vinst med Free Spins multipliceras vinsten med den multiplikator (1-5) som man kan se på spelet. Det spelar inger roll hur scattersymbolerna är positionerade, det är endast antalet som har betydelse.

Bonusspel

Devil’s Delight har ett jättefestligt, om än lite makabert, bonusspel som heter Soul Reaper. För att få spela bonusspelat ska bonusfiguren visas i hjul 3,4 eller 5. Bonusfiguren är den som ser ut som en lieman. Soul Reaper går ut på att man ska para ihop ett antal människor på en gata med de olika dödssynderna (som lättja, girighet och högmod).

För varje par man träffar rätt så dödas själarna genom olika olyckor och skickas till helvetet, själv vinner man en trevlig bonussumma. Själarna läggs därefter till i en Soul-O-Meter och när man samlat på sig 15 själar så aktiveras det andra bonusspelet Sin Spins. Själarna ligger kvar i 48 timmar, därefter ställs Soul-O-Metern tillbaka på noll. I Sin Spins, som ger 10 snurr, gäller ju mer du satsar desto mer vinner du.

Sammanfattning

Devil’s Delight har 10 insatsnivåer, 20 insatslinjer och man ställer själv in hur många man vill spela på. Med knappen MAXINSATS så aktiveras alla insatslinjer automatiskt, likaså den högsta insatsnivån, det enda värde man själv ställer in i förväg är myntvärdet, som i detta spel ligger mellan 0.01 och 0.5 €. Man kan också välja att låta hjulen snurra automatiskt genom att välja AUTO, du får man ange det antal omgångar man vill spela, från 10-1000 och sedan sköter spelet resten. Man kan när som helst stoppa autospelet genom en stoppknapp, annars snurrar hjulen automatiskt tills det valda varvantalet är uppnått, det stannar alltså inte vid vinst.

I spelets PAYTABLE finner man alla vinstkombinationer och hur mycket de är värda, PAYTABLE kommer man till genom en knapp längst ned till vänster på spelet. Vinsten multipliceras med hur mycket man har satsat per insatslinje. Naturligtvis ökar vinstchansen ju fler insatslinjer man spelar på. Man kan få fler vinster på samma insatslinje, men man vinner bara den högsta, dock kan man vinna på flera linjer under samma snurr.

Grafik och Ljud

Devil’s Delight ser ut precis så som den känsla namnet förmedlar. Spelet har fem hjul med figurer bestående av förföriska djävulskvinnor, komiska liemän, djävulstalet 666 och brinnande hjärtan med små djävulshorn. Designen leker med tanken på helvetet som lustens och spelens fristad, allt med glimten i ögat förstås. Hjulen snurrar ganska långsamt vilket ökar spänningen.