.

Crusade of Fortune

Min bet:2 SEK

Max bet:800 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

Crusade of Fortune Casino Spel

Crusade of Fortune är ett är väldigt trevligt spel, det för tankarna till Tolkiens värld och har många roliga detaljer och valmöjligeter. Det är inte på något sätt enformigt och bonusspelet är annorlunda vilket gör det extra roligt. För den vane slotspelaren är Crusade of Fortune ett alternativ som sticker ut lite.

Wilds och Scatters

Wildsymbolen i Crusade of Fortune är en lila älvliknande varelse som bär på kristaller. Wildsymbolen ersätter alla andra symboler om linjen i så fall leder till vinst, ungefär som en joker. Den enda symbolen wilden inte ersätter är scattersymbolen.

Scattersymbolen i Crusade of Fortune är en yxutrustad, rödhårig dvärg med lurigt leende. Vinster med scattersymboler ger insatsen gånger den multiplikator som finns i spelets PAYTABLE. Får du tre eller fler scattersymboler vid vinst så aktiveras dessutom free spins, ju fler symboler – desto fler spins.

Bonusspel

Crusade of Fortune har ett roligt bonusspel som påminner om ett enkelt TV-spel där man har i uppdrag att döda en orch. Naturligtvis har det inget med skicklighet att göra utan man får först välja mellan tre knivar vilken man vill använda för att anfalla orchen, olika knivar har olika kraft (kritisk träff, träff och miss). Orchen får sedan i sin tur ett slag mot dig och du får välja en av tre sköldar som skyddar olika mycket. Vinsten ligger i träffpoäng och lyckas du döda orchen så vinner du också hans skatt som bonussumma.

Grafik och Ljud

Crusade of Fortune för tankarna till en mörk, trolliknande värld, lite i stil med filmen Sagan om ringen. Symbolerna består bl a av vapen av olika slag, trollfigurer, dvärgar och monster. Det har tre rader och fem hjul.

Sammanfattning

Alla vinster får man genom lika symboler efter varandra i samma spellinje, från vänster till höger. Endast scattersymbolen behöver inte komma i en specifik ordning för att ge vinst. Alla symbolers vinstvärden går att finna i spelets PAYTABLE, längst ner till vänster på spelbordet. Det kan förekomma flera vinster på samma linje, men bara den högsta betalas ut, det går däremot att vinna på flera linjer i samma runda.

Crusade of Fortune har 20 spellinjer och hela 20 insatsnivåer, vilket ger spelet stora variationsmöjligheter. Myntvärdet går att sätta till mellan 0.01-0.2 och man kan välja att spela på alla linjer, eller bara en, och allt däremellan. Spelet har en AUTO-funktion där man i förväg ställer in alla värden och sedan låter spelet sköta sig själv, det går förstås när som helst att avbryta genom att trycka på en stoppknapp. Man kan också spela med MAXINSATS-knappen. Då ställer man bara in det myntvärde man vill spela med, resten av värdena är satta på max (20:e nivån och alla 20 spellinjer) vilket innebär att om man väljer att spela med det högsta myntvärdet – 0.2 – så är insatsen vid varje runda 80 €.