.

Crazy Sports

Min bet:16 SEK

Max bet:320 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

Crazy Sports Casino Spel

Crazy Sports är precis som Lucky 8-line, Magic Love och Safari Madness i upplägget men med annan design och högre myntvärde. Symbolerna för, som namnet antyder, tankarna till sportvärlden. Det har inga stora specialitéer, bonusar eller spelnivåer att locka med, utan det man ser är det man får, vilket passar den som vill spela på en enkel klassisk svensk spelautomat utan en massa detaljer att hålla reda på men samtidigt ha många vinstchanser tack vare det stora antalet insatslinjer.

Sammanfattning

Knappen längst till vänster leder en till spelets vinstplan, där man kan se hur mycket var och en av symbolkombinationerna ger i utdelning vid vinst. Alla vinster läggs till i spelarens saldo direkt.

Crazy Sports är en spelautomat med nio hjul och åtta insatslinjer, tre vågräta, tre vertikala och två diagonala. Man väljer själv hur många man vill spela på med knappen EN LINJE, om man vill spela på alla så kan man trycka på ALLA LINJER och när man vill avmarkera alla linjerna så trycker man på knappen RENSA ALLA. Man kan välja mellan två myntvärden – 0.2 eller 0.5 €, genom att trycka på myntsymbolerna längst ner till höger på spelet. Med knappen MAXINSATS aktiveras alla insatlinjerna, och myntvärdet ökar med åtta gånger.

Maxinsatsen i Lucky 8-line är 64 mynt – 32 € och minimiinsatsen är ett mynt på en linje – 0.2 €. Spelaren kan antingen låta hjulen snurra färdigt av sig själva eller välja när de ska stanna genom att trycka på startknappen, då stannas alla hjul samtidigt. Vill man stanna hjulen var för sig så kan man använda knapparna RENSA ALLA, EN LINJE och ALLA LINJER. Crazy Sports har också en autofunktion som gör att man kan låta spelet snurra och stanna hjulen automatiskt så många gånger som spelaren ställer in i förväg, AUTOn går att avbryta med en stoppknapp när som helst.