.

Champion of the Track

Min bet:0 SEK

Max bet:0 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

Champion of the Track Casino Spel

Kommer Champion of the Track att bli en ny favorit? Ja, kanske det. Champion of the Track är väldigt genomtänkt och välgjort. Bonusspelen som erbjuds är avancerade med Videoslots måttstock mätt, och bidrar till att göra en till en mer engagerad spelare. Bakgrundsljuden känns äkta och designen är snygg. Ett mycket välkommet tillägg!

Wilds och Scatters

Wildsymbolen i Champions of the Track utgörs av ett ansikte av en Jockey, när wilden aktiveras så blir bilen istället ett tidningsuppslag med Jokeyns ansikte på bild och blixtrande kameror bredvid. Wilden ersätter vilken annan symbol som helst förutom scattersymbolen, den fungerar alltså lite som en joker.

I detta spel är scattersymbolen ett hästansikte. Vid vinst med scattern multipliceras insatsen med olika siffror beroende på hur många scattersymboler som finns, detaljer kring detta finns i spelets PAYTABLE. Får man dessutom tre eller fler scatters så vinner man 10 free spins samt Training Track som är ett extra spel som i sin tur kan leda till myntvinster.

Bonusspel

På själva spelplanen finns en Karriärspelplan där målet är att passera alla de 20 stegen och bli utnämnd Champion of the Track. Vinstpokalen ger Career Bonus som gör att man flyttas framåt på Karriärspelplanen och den lite enklare guldpokalen ger dolda vinster längs vägen. I 48 timmar behålls ens position på Karriärspelplanen innan den nollställs igen.

Vinstpokalen är bonussymbolen, tre symboler eller fler på rad i en aktiv insatslinje aktiverar löpbanan och ju bättre din häst placerar sig, desto större blir din bonusvinst.

 

Grafik och Ljud

Temat för Champion of the Track är, som namnet antyder, hästlöpning och -spelande. Symbolerna visar bl a Jockeys, hästar, pokaler och läktarkikare. Ljudeffekterna består av fanfarer och hästfrust och det pågår ett konstant sorl av människoröster i bakgrunden, som får en att känna sig som på löpbaneläktaren.

Sammanfattning

Vinner gör man när rätt symboler kommer i följd enligt intruktionerna i spelets PAYTABLE, som finns nere till vänster på spelplanen. Alla kombinationer, förutom scattern, ska komma i följd från vänster till höger i de spellinjer du har aktiverat. Det kan finnas flera vinster i en linje, men bara högsta vinsten i samma linje betalas ut. Man kan dock vinna i flera olika linjer i samma runda.

Champion of the Track har 30 insatslinjer, fyra insatsnivåer och myntvärdet kan man ställa mellan 0.01-0.5 €. Det finns en AUTO-funktion där man i förväg ställer in önskat antal spellinjer, spelnivå och myntvärde för att sedan låta spelet sköta snurren. Man kan välja mellan 10-1000 automatiska snurr och när som helst går det att avbryta AUTO-funktionen. Det finns också en funktion som heter MAXINSATS, med den anger du endast det myntvärde du vill spela, i övrigt är alla funtionerna ställda till max, så med högsta myntvärdet blir din maxinsats 60 €.