Är Boom Brothers en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Boom Brothers

Min bet:2 SEK

Max bet:1000 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Avalanche:

Boom Brothers Casino Spel

Precis som i NetEnts förra platinaspel Gonzo´s Quest möts vi av ett animerat filmintro när vi startar Boom Brothers i webbläsaren för första gången. Här presenteras spelets storyline på ett vacker och humoristiskt sätt. Introfilmen visar oss hur bröderna Boom får nys på de ädla stenarna och genast tänker spräng!!! Självklart vill de blåsa bort berget för att se om det finns mer godsaker att hitta. Både grafik och ljudmässigt påminner detta mycket om Gonzo´s Quest.

Vi noterar också att spelets tunga grafik gör att laddningstiden är något längre än vad den brukar vara hos vanliga NetEnt spel. Men den som väntar på något gott…Det är absolut värt att sitta några sekunder extra för att få uppleva det ögongodis som kommer.

Bonusspel

Boom Brothers har också ett fantastiskt roligt bonusspel som du når genom att få upp railtrack-symboler på hjulen. I bonusspelet ska du hjälpa bröderna att tävla om vem som kan spränga berget först genom att välja kistor. Det har nästan blivit så att ett roligt bonusspel är ett måste i den här typen av videospelautomater och Boom Brothers bonusspel tillhör absolut ett av de roligare.

Free Spins

Självklart finns också Freespins som du kan vinna. Tre eller fler freespin-symboler startar freespins spelet. Alla freespin-symboler snurrar och visar en siffra. Summan av de siffror som visas är totalt antal vunna Free spins. Multiplikatorn är gånger tre vid freespins spel. Multiplikatorn gäller dock inte vinster i railtrack eller bonusspelet. Du kan också vinna ytterligare fria spinn under freespins spelet.

När du har spelat Boom Brothers ett tag kommer du att märka att spelet är fyllt av små roliga extrafunktioner och animeringar. När man tror att man varit överallt och rotat och praktiskt taget vänt på varenda sten kan det plötsligt dyka upp något som man inte sett tidigare. Underbart kul!

Grafik och Ljud

Själva spelautomaten är av typen ”nästan som tv spel” med vrålsnygg 3D grafik och schyssta animationer. Explosionerna för tanken till gamla hederliga arkadspel och det är stört omöjligt att inte sitta och småle medan man spelar Boom Brothers. Känslan av att spela tv-spel har knappast varit mer påtaglig än såhär. Ett extra plus för de superba ljudeffekterna måste vi också ge. Väldigt befriande att slippa någon hurtig musik som går en på nerverna efter ett tag. Gillar också den ökande spänningsmusiken som kommer när man håller på att få upp något bra på sista hjulet!

Sammanfattning

Kontrollerna är precis som i övriga NetEnt spel så inget nytt under solen där. Spelets symboler består av hackor, lyktor, hinkar, olika masker etc. Det finns en funktion som kallas ”2:a chansen” som är precis vad det låter som. En ny möjlighet att vinna på en värdelös linje. Även avalanche (lavin) funktionen från Gonzo´s Quest finns med i Boom Brothers och bidrar effektivt till ökad spänning.

Om nu bomber och dvärgar inte ger dig mersmak så kanske åsynen av den galna jetpacken kommer ge dig det – du kommer garanterat ha skitkul när du spelar denna splitternya explosiva slot från Net Entertainment.