Är Blood Suckers en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Blood Suckers

Min bet:2.5 SEK

Max bet:500 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Unique feature:

Bloodsuckers Casino Spel

Bloodsuckers är en populär spelautomat med skräcktema. Skräck och mörker tycks vara ett framgångsrecept även när det handlar om spelautomater. Det finns ett stort antal spel på marknaden som har skräcktema och fler lär antagligen dyka upp. Vi tycker om att bli lite skrämda oavsett om vi spelar, ser på film eller vad det nu kan vara.

Bloodsuckers framgångsrecept bygger på en blandning av lika delar Buffy, the vampire slayer och Bram Stokers Dracula. Vampyrer enligt myten tros vara ett eget folk vars antal bara kan minskas om människorna lyckas oskadliggöra dem, och vars offer återuppstår och förenar sig med sina banemän. Under 1800-talet genomgick vampyrlegenderna ytterligare utveckling, och istället för zombie-artade monstruösa djur blev de till intelligenta och farliga motståndare som inte åldrades och besatte många övernaturliga krafter. Spelet

Blood Suckers är en 5 hjuls videospelautomat med 3 rader, 25 insatsrader och flera mynt som innehåller scatter-vinster, Free spins, wild-ersättningar. Som bonus ingår ett slafsigt vampyrdödarspel!

Bonusspel

Det coolaste i spelautomaten Bloodsuckers är helt klart bonusspelet. Minst 3 bonussymboler, om de ligger i följd från vänster till höger, på en aktiv insatslinje startar vampyrslakten. Beväpnad med en träpåle ska du då kliva in i en gammal gravkammare där du är omgiven av kistor. Öppna kistorna för att hitta och döda vampyrerna. Du vinner mynt för varje vampyr du dödar. Bonusspelet är över först när fladdermöss flyger ut ur den kista som du valt.

Grafik och Ljud

Bloodsuckers innehåller alla de rätta ingredienserna för att bjuda upp till en stunds skräckblandad förtjusning. Spelsymbolerna är givetvis den obligatoriska träpålen med hammare (som ska drivas i hjärtat på blodsugarna), en vitlök, ett armborst med pilar, blek vampig kvinna, en hotfull fladdermus man, någon slags giftflaska, kors och bibel, osv.

Färgschemat i Bloodsuckers går enbart i den mörkare skalan som sig bör. Inga grälla färger här inte! Svart som natten med en touch av rött blod skulle man kunna säga.

Musiken består av skräckklingande ackord för att understryka vissa moment i spelet, lite slafsiga ljud (när pålen slås in i hjärtan). Inga märkvärdigheter alls på ljudfronten men det gör sitt till för att höja spelkänslan. Jag gillar snabba slots och här spinner hjulen riktigt snabbt, vilket enligt mitt tycke bidrar till att öka på adrenalinet och spelkänslan otroligt mycket.

Sammanfattning

Med startknappen startas spelet med aktuella insatslinjer och nivåer, maxinsats startar spelet med största antal insatslinjer, högsta insatsnivå och det förvalda myntvärdet. Auto-knappen startar spelet automatiskt med det valda antalet omgångar. Vinnande kombinationer och utdelningar görs enligt informationen i paytable.

Vinster på insatslinjer multipliceras med antalet satsade mynt per insatslinje. Wild-symbolen ersätter alla symboler utom scatter och bonussymboler. Scatter-vinster ger total insats gånger multiplikator. Scatter-vinsterna ger utdelning helt oberoende av valda insatslinjer. Endast den högsta vinsten per aktiv insatslinje ger utdelning. Vinster på insatslinjer faller ut när symbolerna ligger i följd från vänster till höger. Bloodsuckers följer Net Entertainments gränssnitt och spelkontroller fullt ut.

Bloodsuckers är en snabb och brutal spelautomat med alla de rätta attributen, förutsatt att du är en skräckdiggare. Förutom det brillianta och brutala bonusspelet bjuder inte denna spelautomat på några större överraskningar. Det mesta följer standardkonceptet gällande spelkontroller och paytable etc.

De stora fördelarna ligger i det grymma temat, att automaten inte känns ett dugg seg samt att få ge utlopp för det primitiva nöjet att slakta vampyrer! Grabba vitlöken, silverkorset och pålen sen är du redo! Slakten kan börja!